Paul Ciuci de la Compact contestă verdictul justiției americane, în procesul morții lui Teo Peter: "Nu se cunoaște adevărul"

 Dumba Gabriela
.

Paul Ciuci, solistul trupei Compact, se declară revoltat de verdictul dat de judecătorii americani în cazul morții colegului Teo Peter. La mai bine de 16 ani de la moartea artistului încă nu se cunoaște adevărul, susține Paul Ciuci, și nimeni nu a plătit pentru accidentul în care și-a pierdut viața Teo Peter.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 4 decembrie 2004, un pușcaș marin american a zdrobit taxiul în care se afla artistul, în plin centrul Bucureștiului, la intersecția Bulevardului Dacia cu strada Polonă. Procesul a fost judecat în America, însă autorul faptei a fost declarat nevinovat, stârnind astfel indignarea familiei și a prietenilor celebrului instrumentist.

627×0-1627×0-1

„Doi oameni cu care am împărțit scena și viața din turnee, doi oameni după care îmi pare rău și regret dispariția lor sunt Teo Peter și Emil Laghia. Amintirile cu ei și despre ei sunt așa de multe încât doar pentru asta ar fi nevoie de pagini foarte numeroase adunate într-o carte. Nu am fost de foarte multe ori în locul unde se odihnesc ei.

Și nici atunci când am fost nu am făcut poze pe care să le postez pe rețelele de socializare si prin care sa-mi arat public tristețea din suflet pentru că mi s-ar fi părut un lucru indecent pentru memoria lor. I-am pomenit în cântecele mele și în concertele pe care le-am avut după tragica lor dispariție.

Cred că nici în ziua de astăzi nu se cunoaște tot adevărul despre drama petrecută atunci în 4 decembrie 2004. Sau îl cunosc foarte puțini. Trecând peste toate supozițiile și scenariile făcute de atunci și până acum rămâne regretul pentru dispariția prea devreme a doi prieteni cu care am împărțit scena mulți ani de zile.”, a declarat Paul Ciuci pentru impact.ro.

Citește și: Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring.Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Citește și: Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Cum arată mama Faimosului

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor.Sunt împreună de 19 ani!

Pe 18 iulie 2021 are loc spectacolul 'Compact-Cântec pentru prieteni'

În speranța că până la vară restricțiile impuse de epidemia de COVID-19 vor fi relaxate, Compact pregătește o întâlnire cu fanii pe 18 iulie 2021.

„Suntem o trupă activă, care cântăm de mulți ani pe scena rock-ului românesc, iar situația actuală care deja durează de un an și ceva nu o pot compara în cazul nostru decât cu situația în care se află o mașină de mare putere care încearcă să funcționeze cu frâna blocată.

Ultima întâlnire cu publicul am avut-o anul trecut, în toamnă. De atunci, am mai avut în agenda noastră concerte pe care din cauza restricțiilor impuse și a situației din țară a trebuit să le amânăm. În acest moment, toți membrii trupei și ai echipei tehnice ținem legătura unii cu alții, telefonic. Încă nu am început repetițiile. Deocamdată fiecare lucrăm de acasă si comunicam video despre tot ce tine de repertoriu, aranjamente sau idei pe care le avem în legatură cu activitatea muzicală a trupei.

Pe de altă parte, suntem foarte conștienți de pericolul pe care acest virus încă îl reprezintă pentru noi toți și de aceea facem tot ceea ce trebuie ca să ne protejăm si să avem grijă de sănătatea noastră. Cu speranța că noi toți ne vom găsi drumul spre o relativă normalitate, într-un timp cât mai scurt, așa cum spuneam, facem tot ce trebuie ca să rămânem funcționali și bine antrenați'. „, a mai declarat Paul Ciuci.

foto: Impact.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton