Prințul Harry s-a angajat, după ce Familia Regală le-a tăiat fondurile. Ce job are și ce funcție

 Mirea Roxana
.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras de mai bine de un an din familia regală britanică. Drept urmare, Casa Regală le-a tăiat toate fondurile. Ducii de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii, iar prințul Harry și-a găsit deja un alt job.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle s-au descurcat destul de bine din punct de vedere financiar după ce au decis să părăsească familia regală și să renunțe la titlurile lor de membri seniori. Ducii de Sussex și-au asumat faptul că le vor fi tăiate fondurile de către Casa Regala, așa că prințul Harry și-a găsit un alt job.

cat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harry4-676×1024cat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harry4-676×1024

Acesta s-a angajat într-o funcție de conducere la un startup din Sillicon Valley care se ocupă de coaching și sănătatea mintală. Va fi directorul de impact al companiei BetterUp Inc. și va ține pledoarii pe subiecte ce au legătură cu sănătatea mintală.

De asemenea, Ducele de Sussex va participa la deciziile ce privesc strategia companiei, potrivit digi24.ro.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile', a declarat Prințul Harry pentru publicația The Wall Street Journal.

Citește și: De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă:”În grădina din spate…”

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana.Și Meghan e milionară!

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale.„Să plătească pentru tot răul făcut…'

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor.Fiul ei se bucură cel mai mult

Prințul Harry și Meghan Markle, interviu scandalos pentru Oprah

Prințul Harry și Meghan Markle au acordat un interviu vedetei de televiziune Oprah Winfrey. Dezvăluirile celor doi au dat naștere la tot felul de controverse legate de familia regală britanică.

Ducii de Sussex au vorbit pentru prima oară despre viața la Buckingham, care nu s-a dovedit deloc una atât de glam cum se bănuia. Meghan a fost constant în atenția publicului, iar faptul că este metisă i-a adus multe probleme. Meghan a mărturisit în cadrul interviului că a fost forțată să se cenzureze, iar pe parcursul șederii la Buckingham nu a avut acces la pașaport, la permisul de conducere și nici la chei, care i-au fost returnate abia la o lună după ce ea și Harry s-au mutat, notează CNN.

Harry i-a povestit lui Oprah că decizia de de părăsi familia regală a fost luată deoarece a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Ducele de Sussex a menționat și că tratamentul la care el și Meghan au fost supuși ar fi mâhnit-o mult pe Prințesa Diana, care ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate’. De altfel, el a menționat că Charles și William, tatăl și fratele său, sunt prizonieri ai sistemului.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton