Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, participă la Asia Express: "Un vis împlinit!"

 Dumba Gabriela
.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, merg la Asia Express 4, iar provocarea de rezista pe Drumul Împăraților nu doar că nu i-a speriat, dar reprezintă un vis împlinit. Patrizia Paglieri, una din cei mai carismatici chefi din România, abia așteaptă să înceapă filmările pentru Asia Express 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

1-patrizia-paglieri1-patrizia-paglieri

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Pentru noi doi, această experiență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!', au povestit Patrizia și Francy.

Patrizia Paglieri de la Asia Express 4 are o poveste de viață ca-n filme

Patrizia Paglieri (50 de ani), fosta jurată de la Masterchef, are o poveste de viaţă care bate filmul. Patrizia Paglieri a povestit, într-o emisiune mai veche, cum a luat decizia de a avea un copil şi cum bărbatul care ar fi trebuit să o ajute să-l crească nu s-a mai interesat niciodată de fiul lor.

Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ', a povestit aceasta, amintindu-şi amuzată de momentul în care le-a mărturisit părinţilor săi că ar fi în stare să apeleze la o clinică de inseminare artificială: Aproape au leşinat amândoi la masă', însă nu a bătut deloc în retragere, spunându-le: Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică', a completat bruneta.

Dorinţa i s-a îndeplinit iar  venirea pe lume a băiatului ei, Francesco, i-a schimbat total viaţa. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam', a mărturisit aceasta, potrivit Click!.

Citește și: Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia: „Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos'

Citește și: Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express? Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4

Citește și: Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

Patrizia Paglieri de la Asia Express se simte în România acasă

Patrizia s-a născut în Bahamas, a copilărit în Italia și locuiește în România de 28 de ani. „Am venit în România împreună cu părinţii mei. M-am acomodat foarte repede, mi-au plăcut încă de la început locurile şi oamenii, aşa încât am ales să mă mut aici definitiv. Astăzi, în România mă simt ca acasă.”, povestește Patrizia.

Francy de la Asia Express îi calcă pe urme mamei sale

În 1993, Patrizia Paglieri se muta în România pentru a-și urma familia. Divorțată recent, cu un copil mic, acomodarea cu o țară străină nu i-a fost tocmai ușoară. Însă ușor-ușor, și-a găsit drumul. Iar acest drum i-a fost deschis tocmai de pasiunea pentru bucătărie, pe care a moștenit-o de la bunica și de la mama ei

Patrizia Paglieri da mostenirea mai departe: isi pregateste fiul, pe Francesco, alintat Francy, sa devina tot bucatar. Pustiul de 24 ani este foarte atasat si de nonna Anna, bunica lui, de la care a furat majoritatea secretelor culinare. Iubeste Romania si s-a opus atunci cand ai sai, speriati de criza financiara, au vrut sa se intoarca in Italia.

Cu mama am mers din ce in ce mai bine, chiar daca ea ma certa. Mai ales la inceput faceam niste tampenii. Ba imi cadea o farfurie sau am scapat scoicile Saint-Jacques in cuptor.', povestea Francy în trecut.

Francesco a crescut in bucatarie. Ca sa nu-l lase nesupravegheat, chef Patrizia si mama sa, Anna, il luau cu ele si-l scapau voit printre oale, tacamuri sau ingrediente. Talentul, mostenire de familie, s-a transmis, astfel, fara artificii. Odata depasit pragul copilariei, adolescentul si-a dat seama ca-i place foarte mult sa gateasca. Patrizia il incurajeaza.

Împreună, cei doi gătesc și postează rețete pe canalul lor de YouTube, Gătește cu Patrizia și Francesco.

„Ne-am gândit la un moment dat să mergem în Italia și să deschidem un restaurant acolo. Chiar vorbeam despre asta cu Francesco. Dar viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, povestea Patrizia anul trecut pentru restograf.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton