Cum și-a câștigat Maria Constantin banii, în trecut: „Nu îmi e rușine să muncesc”

 Mirea Roxana
.

Maria Constantin nu se rușinează cu trecutul ei. Însă, după ce s-a aflat că a fost vânzătoare la tarabă, aceasta a devenit ținta răutăților unor internauți. Ei bine, interpreta de muzică populară nu ezită să le răspundă și spune că nu este o rușine să muncești să să îți câștigi banii singur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Robert Stoica a publicat o fotografie cu iubita lui, Maria Constantin, pe contul lui de Instagram. Printre mesajele în care cei doi erau complimentați, au mai apărut unele destul de răutăcioase. Unul dintre urmăritorii Mariei Constantin a făcut public că aceasta vindea turtă dulce la tarabă, pe vremuri. De asemenea, internautul este de părere că Maria Constantin nu este o femeie potrivită pentru Robert Stoica din acest motiv.

ma1-2ma1-2

Cum te-ai pricopsit frate cu asta care vindea turtă dulce la tarabă, în Constituției?!', a fost comentariul unui internaut.

Însă, aceste comentarii răutăcioase nu o afectează pe Maria Constantin pentru că este mândră de faptul că muncea și că își câștiga banii singură.

Citete și: Detalii neștiute despre Maria Constantin și noul iubit.Robert ar fi, de fapt, însurat

Citește și: Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată:”Îmi trimitea mesaje…”

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:„Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins:„Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum'

Maria Constantin a vândut turtă dulce la tarabă

Maria Constantin nu se rușinează cu trecutul ei și nu are de ce să ascundă faptul că, în trecut, vindea turtă dulce la tarabă.

„Și ce?! E o rușine să muncești? Nu contează. Da, frate, mie îmi place să vând turtă dulce. Vând orice. E important să vând și șă nu stau să cer bani de la altcineva și că mi-am câștigat singură existența. Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența și nu am cerut nimănui. Nu îmi e rușine să muncesc. Și mâine pot să mă duc la Constituției și să-mi pun o tarabă acolo. Pot să dau și cu mătura și cu sapa.

Nu am căutat să-mi găsesc pe cineva și să aștept să-mi dea 100 de milioane ca să-mi cumpăr nu știu ce. Mie îmi place să muncesc și să-mi câștig banii cinstit. Din mesajele astea, majoritatea oamenilor sunt niște oameni frustrați care n-au ce face. Decât să-mi scrie mie mesaje, mai bine s-ar duce să-și găsească un job, să muncească, ceea ce fac și eu. (…) Sunt chiar mare șmecheră pentru că am vândut turtă dulce la târgul de Crăciun din Constituției, pentru că acolo nu intră oricine să vândă turtă dulce', a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin nu exclude o a treia căsătorie

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, se înțeleg atât de bine încât aceasta nu exclude și o a treia căsătorie. Artista a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader.

Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc, a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton