Paris Hilton - O vara in inchisoare

 Revista VIVA
.

Paris Hilton – O vara in inchisoare

Paris Hilton – O vara in inchisoare

Paris Hilton

Una dinte cele mai urmarite femei de catre paparazzi, mostenitoare a unui imperiu hotelier, Paris Hilton isi va petrece nici mai mult nici mai putin decat 45 de zile, nu pe vreo insula, ci intr-o puscarie. Un judecator din Los Angeles a condamnat-o la inchisoare, intrucat Paris a condus fara carnet de conducere.

Pe data de 5 iunie, una dintre cele mai bogate mostenitoare ale Americii se va prezenta in fata unei inchisori din LA pentru a-si ispasi pedeapsa.

Problemele lui Paris cu justitia au inceput intr-o seara de februarie, cand circula la volanul masinii sale pe celebrul Sunset Boulevard. Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca viteza nu era nicidecum una regulamentara, iar farurile masinii sale de lux erau stinse.

Viteza, faruri stinse? Cum nu se poate mai rau. In cazul lui Paris, se pare ca se poate. Ea nici macar nu avea dreptul sa conduca dupa ce in septembrie 2006 fusese arestata deoarece a condus in stare de ebrietate. In ianuarie 2007, a primit o suspendare de trei ani a dreptului de a conduce, pedeapsa de care Paris sustine ca nu are cunostinta.

In plus, justitia californiana spune ca mostenitoarea in varsta de 26 de ani ar fi tebuit sa se inscrie dupa ce a fost descoperita beata la volanul masinii intr-un program destinat alcoolicilor.

In fata judecatorului, Paris a varsat lacrimi de cainta, in timp ce in spatele salii de judecata erau prezenti si parintii sai. Afara, un numar impresionant de reporteri, cameramani, care de televiziune erau pregatite pentru a transmite declaratiile lui Paris. Nici la intrarea, nici la iesirea din sala de judecata, Paris nu a dat nicio declaratie. A venit imbracata intr-un costum sobru, cu o camasa alba si o bentita neagra pe cap.

O adevarata „Hiltonmania' s-a declansat in urma cu cativa ani, cand pe internet au inceput sa circule imagini cu Paris Hilton si fostul sau prieten. Iar Paris a continuat sa alimenteze primele pagini ale tabloidelor, fie prin prezenta intr-un reality show, fie ca actrita sau cantareata. Insa ea s-a remarcat ca nimeni alta prin escapadele pe care le-a comis in ultimii ani.

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton