Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă au luat calea Bisericii, dar fanii nu i-au uitat: "Au trecut 18 ani degeaba"

 Dumba Gabriela
.

Au trecut mulți ani de când au luat calea Bisericii și chiar mai mulți de la rolurile pentru care au fost îndrăgiți, dar parcă nimic nu s-a schimbat pentru Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă. Fanii continuă să-i asocieze cu respectivele personaje, chiar și în Biserică, iar Nelu Curcă și Domnul Rață nu pot decât să se amuze pe tema asta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Cuncea, în vârstă de 54 de ani, fostul asistent al lui Dan Negru, la show-ul 'Ciao, Darwin!' (Antena 1), și Mihai Coadă, în vârstă de 69 de ani, alias Nelu Curcă, din serialul 'La bloc' (PRO TV), au lăsat faima pentru a-l urma pe Hristos.

c218-19-vedetet-foto-3-15-crop-1552853426c218-19-vedetet-foto-3-15-crop-1552853426

Ovidiu Cuncea, care, conform scenariului, ținea în brațe o rață, la filmările emisiunii 'Ciao, Darwin!' (Antena 1), unde era coleg cu Dan Negru și cu bomba-sexy Mama-Natură, nu mai scapă de rolul interpretat în urmă cu 18 ani.

În 2019, Ovidiu Cuncea a divorțat, după o căsnicie de 21 de ani și a luat calea Bisericii. Fostul actor a urmat Seminarul Teologic, acum de 30 de ani și i-a luat mulți ani să aleagă între a merge pe calea preoției sau a rămâne actor.

Deși credeau că lumea nu-și va aminti de ei, iată că, din cauza rolurilor interpretate pe micul ecran, nu mai reușesc să scape de poreclele 'rață' și 'curcă'. 'Și la slujbă, în biserică, lumea mă întreabă unde e rața pe care o țineam în brațe la Antena 1', le-a dezvăluit Ovidiu Cuncea apropiaților.

'Am făcut atâtea lucruri serioase, am jucat la Teatrul Național roluri grele, dramă, și tot nu scap de porecla asta cu rața. Chiar și când sunt în biserică lumea mă întreabă de rață sau mă strigă 'Domnul Rață. Au trecut 18 ani, dar, degeaba!', au declarat apropiații lui Ovidiu Cuncea, pentru Impact.

Citește și: Cum a hotărât Ovidiu Cuncea să devină preot: „Am văzut-o pe Maica Domnului ieșind din icoană'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică.Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Citește și: Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Video

Ovidiu Cuncea este diacon

Ovidiu Cuncea a fost mereu atras de Dumnezeu și Biserică. A făcut Seminarul Teologic, a intrat la Actorie, însă inima lui era tot la cele sfinte. Acum, acesta se împarte între teatru și biserică, fiind hirotonit diacon în Grecia.

'Momentul în care am realizat că aceasta este adevărata mea vocaţie a fost la mormântul Părintelui Arsenie Boca, la Prislop. În urmă cu câţiva ani, însă, m-am aşezat în genunchi dinaintea crucii sale, şi i-am spus: „Părinte, am şi eu o rugăminte: aş vrea să fiu preot al lui Dumnezeu'.

Şi am început să plâng, şi îmi curgeau lacrimile în asemenea hal, încât m-am ascuns de colegii mei actori, ca să nu creadă că cine ştie ce păcat am, cine ştie ce suferinţă…

Este acolo un fag mare, pe care l-am îmbrăţişat şi am plâns, am plâns, am plâns, până n-am mai avut lacrimi. Atunci am simţit ca o mângâiere, aşa, că voi fi hirotonit', dezvăluia Ovidiu Cuncea.

Cum s-a schimbat viața pentru Mihai Coadă după serialul La bloc

Mihai Coadă sau Nelu Curcă din serialul 'La bloc', de la PRO TV, are o poveste asemănătoare cu cea a lui Ovidiu Cuncea.

Actorul Mihai Coadă a făcut senzație în perioadă 2002-2007, timp de 10 sezoane, când l-a jucat pe Nelu Curcă în serialul „La Bloc’. Mulți așa îl rețin, chiar dacă, în paralel, el mai juca și în alte filme sau seriale. De foarte multe ori, lumea care îl văzuse în serialul „La bloc' îl striga Nelu Curcă.

'Nimeni nu ştie că mă cheamă Mihai şi toţi îşi vor aminti de un Nelu Curcă care îi făcea să râdă înainte de culcare. Din cauza serialului, toată lumea mă strigă pe stradă Nelu Curcă, nu mai pot să scap de acest nume.

Mi s-a întâmplat să mă sune cineva de Sfântul Ion şi să mă felicite de ziua mea, că mă cheamă Nelu. Prima dată când m-a strigat cineva pe stradă 'Neluleee' am fost şocat. A doua oară am răspuns cu o glumă', a precizat Mihai Coadă, pentru PRO TV.

În 2012, viața lui Mihai Coadă a luat o altă direcție. Brusc, după o vizită la un preot care ar fi refuzat să-l împărtășească pe motiv că s-ar fi îndepărtat de Iisus Hristos, Mihai Coadă a simțit că trebuie să se apropie mai mult de Dumnezeu. Astfel, s-a retras la Mănăstirea Turnu, de lângă Ploiești, orașul în care are familia: soția, doi copii și două nepoțele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton