Câte clase are, de fapt, Adrian Minune: „Greul vieții m-a motivat să...”

 Miniosu Alexandra
.

Adrian Minune este cunoscut în întreaga țară și nu numai, dar deși se laudă cu mii de fani, puțini știu câte clase are, de fapt. Dezvăluirea a fost făcută chiar de celebrul cântăreț, în cadrul unui interviu. A povestit ce l-a făcut să abandoneze studiile și a recunoscut, fără rețineri, că facea naveta la școala generală pe o bicicletă… furată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune a dezvăluit câte clase are, de fapt. Tatăl lui Carmen Simionescu a vorbit despre greutățile întâmpinate în copilărie și despre ce l-a făcut să-și abandoneze studiile. Cu toate astea, a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din lumea manelelor, pentru că și-a urmat mereu visul, indiferent de situație.

a2-1a2-1

Adrian Minune este îndrăgit de mii de oameni din România, dar și din străinătate. A cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, fiind apreciat încă de mic pentru vocea lui inconfundabilă. Asta l-a ajutat să-și câștige de unul singur banii, din muzică, și a preferat să pună meseria pe primul loc pentru a-și urma visul de a deveni cântăreț, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după ce s-a operat:„Trebuie să ia pastile timp de 5 ani'

Citește și: Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Nimic nu ne face…'

Citește și: Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul:„Fără medicamente…'

Câte clase are, de fapt, Adrian Minune

Cântărețul își amintește și acum cu zâmbetul pe buze de perioada în care era elev. A învățat la o școală din Colentina, instituție în care de altfel a fost și remarcat pentru prima oară, pentru talentul său. A reușit să-i uimească pe toți încă din primii ani de viață, la 6 ani, atunci când a ieșit în fața clasei și a interpretat o melodie de-a maestrului Tudor Gheorghe. Atunci și-a dat seama că are aptitudini muzicale.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata „Acolo este țara mea'. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei… Deci la doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale', a declarat Adrian Minune într-un interviu, conform cancan.ro.

Adrian Minune: „Bunicii mei mi-au cumpărat acordeon'

De atunci, Adrian Minune a luat parte la toate activitățile școlare. A participat chiar la Cântarea României, în calitate de prim solist. Artistul era invitat de elevii din clasele IV-VIII să cânte la toate banchetele, lucru ce-i oferea și mai multă încredere-n el. Tot atunci, bunicii lui, care provin tot din familia de lăutari, i-au luat un acordeon și l-au dus să ia lecții de muzică.

„Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4-8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon. M-au dus la un profesor de muzica D-ul Sfântu, iar mai apoi la Domnul Florian', a mai transmis cântărețul.

Deși avea rezultate bune la școală, Adrian Minune nu și-a terminat liceul. S-a înscris la Liceul Tehnic Traian, însă a abandonat studiile din cauza unei situației financiare nu tocmai bune, notează sursa menționată anterior. A renunțat la liceu prin clasa a IX-a, dar nu a stat degeaba, ci a început să participe la evenimente și să câștige bani de la cântări.

„Greul vieții m-a motivat să copilăresc mai puțin'

Adrian Minune a mărturisit că făcea naveta în fiecare zi la școala generală din Colentina, câte 25 de kilometri pe zi, dus-întors. Se deplasa pe o bicicletă și a recunoscut că aceasta era furată, pentru că nu avea bani să-și poartă cumpăra una.

„Greul vieţii m-a motivat să copilăresc mai puţin. Și totuşi am o grămadă de amintiri plăcute. Zilnic făceam naveta la şcoala generală, în Colentina (25 kilometri pe zi, dus-întors), călare pe un Pegas. Recunosc, bicicleta era una furată, n-aveam bani să-mi permit una! Mai toţi la vârsta aceea furau, nu ne dădeam seama!

Am învăţat bine. Ba chiar am ajuns la concursul „Cântare României' în 1988 finalist pe municipiu', a mai transmis artistul.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton