Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan: "Karma funcționează"

 Raiciu Adriana
.

Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surpindere, după ce a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Multe persoane au vorbit despre despărțirea dintre cei doi și chiar fosta soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, a făcut primele declarații despre subiectul momentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf nu este la primul divorț. În 2008, omul de afaceri a divorțat de prima lui soție, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună și un băiețel, Luca, iar separarea ar fi avut loc din cauza faptului că în viața antrenorului apăruse altcineva.

1-161-16

Pe atunci, Anamaria Prodan rămăsese însărcinată, iar Reghecampf a decis să divorțeze de primul lui nevastă și să pornească la drum împreună cu impresara de fotbal.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât

Prima soție a lui Reghecampf vorbește despre divorț

Se pare că istoria se repetă, întrucât sportivul a decis să divorțeze de Anamaria Prodan din același motiv, faptul că și-a găsit o altă parteneră, care îl va face și tată pentru a treia oară.

Contactată de jurnaliști, prima soție a lui Reghecampf a făcut primele declarații despre divorț. Mariana Pfeiffer susține că și-a învățat copilul să accepte ceea ce s-a întâmplat în viața tatălui său, dar și că nu este în măsură să îi judece alegerile.

'Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit', sunt primele cuvinte ale Marianei, potrivit Cancan.

Karma funcționează

În continuare, Mariana susține că, într-adevăr, karma funcționează și pare că totul este tras la indigo.

Laurențiu a fost pus în aceeași situație de două ori la rând. Acum, divorțează și de cea de-a doua soție din cauza faptului că și-a găsit o altă parteneră și aceasta a rămas însărcinată, lucru care s-a întâmplat și în urmă cu 13 ani.

'Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el', a declarat Mariana Pfeiffer pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton