Otilia și-a pus în cap fanii lui Moroșanu după ce l-a atacat pe luptător în FERMA: „Ești o răsfățată, zero barat!” / Nici Zmărăndescu nu a scăpat de jigniri

 Dumba Gabriela
.

Fără îndoială, Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai iubiți sportivi români, iar susținerea lui nu se vede doar în competițiile sportive, ci și pe internet. În FERMA de la Pro TV este un concurent foarte îndrăgit de fanii emisiunii, iar atunci când a fost atacat de Otilia Bilionera, dar și de Zmărăndescu, s-a declanșat războiul jignirilor pe internet.

Otilia BilioneraOtilia Bilionera

Moroșanu era unul dintre cei mai puternici concurenți din FERMA înainte să intre în competiție Cătălin Zmărăndescu. Ambii sportivi și bine înzestrați la capitolul mușchi, dar și orgoliu, cei doi bărbați au împărțit vedetele în două tabere. Unii îl susțin pe Moroșanu, alții pe Zmărăndescu.

Pe internet însă, Moroșanu conduce detașat la capitolul fani.

Sute de comentarii primește luptătorul K1 pe pagina sa de Facebook, prin care este încurajat și susținut de fani în deciziile sale din FERMA, iar unii dintre cei mai zeloși fani aduc jigniri celor care îl atacă pe Moroșanu în competiție.

Otilia Bilionera, care a avut un conflict de pomină cu Moroșanu în ultima perioadă, și-a pus în cap fanii lui Moro și se confruntă cu o ploaie de jigniri extrem de dure pe conturile sale de social media.

Pe Facebook, Otilia este „amendată' de fanii sportivului pentru că și-a permis să-l atace și este jignită în fel și chip.

„În afară de a lălăi două note muzicale și de a da din fund ce mai poți tu să faci? Dar își permiți cu nerușinare să-l jignești pe Moroșanu – un om de valoare și un mare caracter. Needucată ce ești!', i se spune Otiliei, pe Facebook.

Pe de altă parte, despre Zmărăndescu, fanii lui Moroșanu susțin că acesta „și-a umflat mușchii, dar și-a micșorat creierul', pe Facebook circulând sute de jigniri care nu pot fi reproduse.

Zmărăndescu și-a pierdut, din cauză că l-a atacat pe Moro, și fanii pe care îi avea înainte să intre în Ferma. Mulți dintre cei care erau de partea sa înainte, îl anunță că se dezic de atitudinea lui față de colegul său de breaslă.

„Caracter infect pentru un sportiv. Bine, să dai cu pumnul nu înseamnă că ești sportiv. E foame de bani, păcat!', i se spune lui Zmărăndescu pe pagina sa de Facebook.

„O să ieși cu o imagine foarte șifonată din emisiunea asta, dai dovada de caracter zero!', este un alt comentariu acid la adresa sportivului. „Ce dezamăgire, te credeam altfel!', îi spune altcineva.

La restul postărilor, Zmărăndescu și-a dezactivat comentariile. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton