CRBL a fost oprit de poliția indiană pe aeroport, după ASIA EXPRESS. Motivul este amuzant, iar OASE pune paie pe foc

 Dumba Gabriela
.

CRBL și prietenul lui Oase s-au întors victorioși din India, cu marele premiu al show-ului ASIA EXPRESS, amuleta de 30.000 de euro. Tocmai amuleta norocoasă i-a purtat ghinion câștigătorului pentru că acesta a atras atenția la controlul de securitate și polițiștii indieni au intrat în alertă. Oase a găsit explicația: „Este dubios, normal că îl oprește Poliția'.

CRBL și Oase au câștigat ASIA EXPRESSCRBL și Oase au câștigat ASIA EXPRESS

La întoarcerea în România, bucuria lui CRBL după câștigarea competiției ASIA EXPRESS a fost întreruptă pentru câteva momente.

Marele câștigător a fost oprit de polițiștii de pe aeroportul din India și a fost nevoit să de explicații în legătură cu amuleta pe care o avea în ghiozdan. Indienilor li s-a părut suspect obiectul și au cerut explicații în legătură cu el.

CRBL le-a explicat polițiștilor că a participat la un reality show, iar aceștia, curioși, au cerut să le explice tot parcursul lui CRBL în emisiune.

Momentul a stârnit amuzamentul unora dintre vedetele care au participat la show, iar în cele din urmă s-au lămurit și polițiștii că nu este vorba despre nimic periculos și i-au lăsat să treacă mai departe.

Oase s-a amuzat copios de pățania prietenului său și a pus momentul pe seama faptului că CRBL pare dubios și era de așteptat să fie supus unei percheziții amănunțite pe aeroport. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton