Oscar 2009 - Zvonuri, barfe si cancanuri

 Revista VIVA
.

Desi in ultima vreme s-a tot vorbit despre o posibila relatie intre Mickey Rourke si Courtney Love, se pare ca actorul a facut o afirmatie nu tocmai flatanta pentru fosta sotie a lui Kurt Cobain: As prefera sa fiu singur pe o insula pustie, cu o gorila.'

Multi sunt de parere ca The Curious Case of Benjamin Button' copiaza Forrest Gump' pana la detaliu. Poate fiindca cele doua filme au acelasi scenarist, Eric Roth.

In Romania, Milk' a declansat controverse, fiind incadrat de Centrul National al Cinematografiei la categoria Interzis Minorilor'. CNC considera ca filmul, mai mult decat a prezenta scene erotice si violente, militeaza pentru o anumita orientare sexuala.

Se pare ca Sharon Stone a pus ochii pe actorul Dev Patel(18), din „Slumdog Millionaire', dupa cum a declarat chiar acesta, in urma flirtului celor doi de la premiile BAFTA.

Ca de obicei, fiecare membru al Academiei si fiecare prezentator primeste un cadou oficial Oscar. Daca anul trecut celebrul cos a costat aproximativ 100.000 $, anul acesta valoarea lui a scazut la 35.000 $, cel mai scump obiect din pachet fiind un ceas marca Milus in valoare de 8000 $.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton