Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale: „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!"

 Ifrim Georgiana
.

Olivia Steer a transmis un mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale. În urmă cu mai bine de un deceniu, viața fostei prezentatoare s-a schimbat radical. Lavinia, sora acesteia, a fost răpusă de o boală cruntă, la vârsta de 38 de ani. Pe rețelele de socializare, soția lui Andi Moisescu și-a comemorat sora, având în vedere că, în urmă cu o zi, s-a sărbătorit Ziua Morților. Iată mesajul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape 12 ani, Olivia Steer și-a pierdut sora, după o luptă grea cu cancerul. Lavinia s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Evenimentul tragic a avut loc în luna decembrie a anului 2010. În fiecare an, Olivia Steer își comemorează sora în mod public, susținând că nu a putut trece niciodată peste acest moment dureros. Pe 1 noiembrie, ortodocșii omagiează persoanele dragi care au trecut în neființă. Astfel, soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj emoționant prin care și-a exprimat regeretul cu privire la decesul Laviniei.

oliv-9oliv-9

Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie cu sora sa, alături de un mesaj prin care a amintit una dintre expresiile folosite frecvent de Lavinia.

Citește și: Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună.Cum au fost surprinși, după 20 de căsnicie

Citește și: Cum arată Olivia Steer în pantaloni scurți, la 46 de ani:”Incredibil: soțul meu și-a…”

Citește și: Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa':„Cine vrea să facă circ, o să-i ofer…'

Citește și: Gina Matache, mama Deliei, a izbucnit în lacrimi la TV:”Nu vreau să ajung povară pentru copii”

Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale

Pe 1 noiembrie, românii sărbătoresc Ziua morților sau luminația, adică „pomenirea tuturor credincioșilor răposați'. Cu această ocazie, Olivia Steer a postat un mesaj pentru a o comemora pe sora sa trecută în neființă în urmă cu 12 ani.

Aceasta a postat o imagine cu Lavinia, alături de un mesaj în care a amintit una dintre expresiile pe care tânăra obișnuia s-o spună. În luna decembrie, se împlinesc 12 ani de la decesul acesteia.

„De 1 noiembrie (Ziua Morților, în Ardeal), îmi revine și mă tîrcolește vorba veche „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”, pe care ar fi zis-o Pintea cândva și pe care o cita Lavinia, în momente cheie', a scris Olivia Steer pe rețelele de socializare.

Olivia Steer a devenit raw-vegană după moartea surorii sale

Într-un interviu mai vechi, soția lui Andi Moisescu a susținut că decizia de a deveni raw-vegană are legătură cu cazurile de cancer din familia sa. După ce Lavinia a aflat diagnosticul crunt, aceasta a început să se informeze cu privire la medicina naturală.

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea…', povestea Olivia despre decizia de a deveni raw-vegană, potrivit revistatango.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton