Olimpia Melinte, prima imagine cu fetița ei. Cum arată Ingrid

 Dumba Gabriela
.

Olimpia Melinte a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu patru luni și fanii actriței ardeau de nerăbdare să vadă cum arată fetița. Olimpia a mai postat de-a lungul timpului ba un picioruș, ba o mânuță e bebelușului, însă niciodată nu i-a arătat chipul până acum. Iată cum arată Ingrid!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actrița din serialul 'Vlad' a revenit recent dintr-o vacanță cu soțul și cei doi copii, Ingrid și Sasha. Cei patru au fost într-un conac din județul Vâlcea și Olimpia a rezumat pe Instagram cum a fost prima lor vacanță în patru, postând totodată și o fotografie cu micuța Ingrid în toată splendoarea ei.

11

'M-am suuuuper odihnit în vacanță! Am făcut tot ce mi-am dorit, am moțăit cu orele pe șezlong, m-am bălăcit și am savurat cocktail după cocktail la piscină. Copiii au stat cuminți, cel mare a ieșit când l-am rugat din piscină, a mâncat bine, a stat fără probleme la dat cu cremă și a purtat șapca non-stop așa cum l-am rugat.

Iar cu Ingrid, ce să zic? Parfum! A dormit toată noaptea și schimbarea de mediu i-a priit din plin. (asta chiar așa s-a întâmplat).

Da, fix așa am visat eu că a fost în vacanța noastră. Acum puneți un NU în loc de DA și o să vă faceți o idee despre cum a fost. M-am întors atât de odihnită că mai am nevoie de încă o vacanță, ca să mă odihnesc un pic după vacanța asta. Nici poze n-am apucat să facem, dar asta pentru că eram împrăștiați mai tot timpul peste tot', a scris Olimpia Melinte pe rețelele de socializare.

Citește și: Marian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil:„A vrut să plece…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema:„E pe drumul cel bun’

Citește și: Olimpia Melinte recunoaște că soțul îi este și cel mai dur critic:'Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă'/ EXCLUSIV

O iubesc până la Lună și înapoi

„O iubesc până la lună și înapoi’, a scris actrița din Vlad în dreptul unei fotografii în care își ține fetița de mânuță, imediat după ce a adus-o pe lume pe Ingrid.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos‘, a spus Olimpia Melinte în exclusivitate pentru VIVA!.

Olimpia Melinte a anunțat în exclusivitate în VIVA! că este însărcinată a doua oară

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu  toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat.

A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine,  mi-a  adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine’, ne-a spus ea în luna noiembrie a anului trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton