Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express

 Stamen Diana
.

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express? Artista a pornit în călătoria vieții sale alături de una dintre surorile sale. Estera a însoțit-o pe Lidia Buble pe Drumul Împăraților la Asia Express, sezonul 3, cele două fiind o echipă pe cinste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble participă la Asia Express, sezonul 3, alături de Estera, sora ei. Cele două vor trece prin cea mai neașteptată experiență a vieții lor și speră să se întoarcă acasă câștigătoare. Surorile Buble nu și-au imaginat nicio secundă ce le așteaptă pe Drumul Împăraților.

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia ExpressCine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express? Pe artistă o cunoaște toată lumea de la televizor și mulți i-au auzit melodiile la radio. Se știe că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, iar din cei 11 frațu a ales-o pe Estera pentru a participa la Asia Express.

„O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble', a declarat Lidia, înainte să plece la Asia Express.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express: „Oamenii râdeau de noi'

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!

Citește și: Lidia Buble și sora ei, Estera, dezvăluiri înainte de Asia Express 4. Ce fobii au

Citește și: Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei: „Vin să câștig'

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express

Sora vedetei nu locuiește în România. Pentru cine se întreba cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express, noi vă spunem toate detaliile. Estera s-a mutat în Austria, unde locuiește cu soțul ei, dar și cu cei doi copii pe care îi au împreună, Isaiah și Isaac.

„Plecăm în aventura vieții noastre. Planuri multe, sentimente amestecate și un mare DOR pe care o să-l am față de voi. Contul meu de instagram va fi administrat de altcineva până când am să mă întorc… evident câștigătoare. Double Bubble Trouble pornește pe Drumul Împăraților', a spus și Estera Buble, înainte de plecare.

În Austria, sora Lidiei Buble este make-up artist. Estera Buble are cariera și familia mult visată, iar aceasta se simte acum împlinită din toate punctele de vedere.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton