Olguța Berbec a recunoscut că are neînțelegeri cu soțul ei, după 8 ani de relație: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Olguța Berbec, despre neînțelegerile cu soțul ei, după 8 ani de relație. Reprezintă cu mândrie plaiurile Olteniei, iar vocea sa inconfundabilă picură miere în sufletele iubitorilor tradițiilor și muzicii populare. La 38 de ani, Olguța Berbec este o artistă și o femeie împlinită – are un soț care-i împărtășește pasiunea pentru muzică și care-i este partener și pe scenă, și două fetițe adorabile. Despre care ne-a povestit cu drag, dar și cu multă emoție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Remus ați sărbătorit anul acesta, în noiembrie, 6 ani de la nuntă. Care e secretul căsniciei voastre?

Șase ani de la nuntă și opt de relație. Secretul e că suntem mereu împreună și nu avem secrete. Nu avem de ales, trebuie să fim și cei mai buni prieteni, fiindcă umblăm prin toată țara în aceeași mașină și nu putem sta certați prea mult timp.

olguta-berbec-2-1olguta-berbec-2-1

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație există între Olguța Berbec și Vlăduța Lupău.Artistele sunt rude

Citește și: Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda: „Dor mare'

Citește și: Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială.Celia Cuccittini a sărit în brațele fotbalistului, pe stadion

Olguța Berbec, despre neînțelegerile cu soțul ei, după 8 ani de relație

Care e mai arțăgos dintre voi și care cedează mai repede? Cum vă rezolvați certurile, discuțiile în contradictoriu?

Eu mă enervez prima, dar tot eu cedez prima. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă uită greu. Cred că firea asta a lui m-a modelat enorm pe mine. Nu suntem perfecți, încă ne mai dăm unul după altul, dar îmi place direcția în care mergem.

Mi-ar plăcea să ne povestești cum v-ați cunoscut. Ce te-a atras prima oară la el și cine a făcut primul pas?

A fost dragoste la prima vedere, oricât de siropos ar suna. Ne-am cunoscut la o nuntă, unde Remus cânta cu trupa lui, și eu am venit ca solist invitat. Mie mi-a plăcut din prima clipă de el. Atât. Fără alte gânduri. El mă știa de pe YouTube și chiar aștepta să mă vadă în realitate. Ce m-a atras? Că e frumos. Și acum mă mai păcălește cu asta.

Dar la prima voastră întâlnire cum a fost?

Prima întâlnire? Remus a venit 300 de kilometri cu taxiul, deci am fost foarte impresionată.

„Suntem împreună mereu, prin prisma meseriei'

Cum s-a schimbat viața voastră de cuplu de când tu și soțul tău, Remus, ați devenit părinți? Mai aveți timp pentru momente în doi?

Eu nici nu mai știu cum a fost înainte de copii, îmi amintesc doar că așteptam să apară un copil în viața noastră. Mie acum îmi pare că trăim cu adevărat și suntem împliniți. Timpul de cuplu nu este afectat fiindcă, așa cum am mai spus, suntem împreună mereu, prin prisma meseriei. Când timpul ne permite, mai fugim două, trei zile în scurte vacanțe.

Din păcate, tot mai multe cupluri celebre, nu doar de la noi, ci și din străinătate, au ajuns la despărțire, după ani buni de căsnicie. Voi ați fost vreodată pe marginea prăpastiei? Ați vorbit vreodată despre divorț?

Nu-i totul roz întotdeauna, dar, din fericire, nu am ajuns în momente mari de cumpănă. Cred că amândoi am înțeles că ne este bine împreună, că, oricât de mici sau mari ar fi problemele, amândoi le putem depăși. Eu am înțeles că numai lângă acest om pot să cânt și să râd, și acest sentiment mă liniștește.

Ce planuri are Olguța Berbec de Sărbători

Cum vei petrece de Crăciun și de Revelion și ce așteptări ai de la anul ce vine?

Crăciunul acesta îl aștept de mult timp și cred că o să fie perfect. Așa cum am zis, mergem în America, să-l găsim pe Moș Crăciun. De Revelion vom cânta, așa cum facem în fiecare an.

La final, spune-ne ce surprize pregătești pe plan muzical în perioada următoare…

Visez un spectacol mare și muncesc pentru visul meu. Aștept anul 2023, cu bucuria de a trăi fiecare zi alături de cei dragi, cu evenimente mici și mari alături de publicul care mă apreciază. Profit de acest interviu și le transmit celor care cred în mine și în cântecul meu „Sărbători fericite!

Sursă foto: Mihai Codreanu, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton