Oase o ironizează pe Bianca Drăgușanu după ASIA EXPRESS. Fotografia postată pe Instagram a stârnit reacții neașteptate

 Dumba Gabriela
.

Oase și CRBL au fost pe urmele Biancăi Drăgușanu în Dubai și s-au pozat în unele locuri pe care le-a vizitat și „blonda supremă'. Oase a postat, astfel, pe contul său de Instagram, o fotografie în care o ironizează pe Bianca, poză care a stârnit reacții neașteptate din partea internauților.

Bianca Drăguşanu şi sora ei, la Asia ExpressBianca Drăguşanu şi sora ei, la Asia Express

CRBL și prietenul lui, Oase au fost printre cei mai deranjați concurenți din competiția ASIA EXPRESS de comportamentul scandalos al Biancăi Drăgușanu. La un moment dat, CRBL a și declarat că datorită prietenului său și-a păstrat calmul pentru că altfel și-ar fi ieșit din pepeni din cauza felului în care Bianca le-a vorbit inclusiv lor în timpul filmărilor din Sri Lanka.

Chiar și așa, CRBL nu s-a putut abține și și-a  exprimat direct critica față de Drăgușanu: 'Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?.

Aflaţi în Dubai, zilele trecute, băieţii au profitat de ocazie şi s-au pozat în locurile vizitate de Bianca Drăguşanu. Cu o singură diferenţă: nu au adăugat filtre fotografiilor.

Oase a postat pe contul său de Instagram un colaj foto, format din două poze în care apar el şi Bianca, lângă un pian, într-un restaurant luxos din Dubai, cu mesajul: „Dacă tot am revenit pe Instagram, am zis să o fac bine. S-a întâmplat să fiu în acelaşi hotel cu Bianca. Oasia Express continuă!”.

Poza a strâns aproape 9.000 de aprecieri într-o oră de la postare şi peste 100 de comentarii. Unii dintre internauţi s-au amuzat, alţii i-au luat apărarea Biancăi. Foarte puţini, însă.

„Pe stânga până şi pianul este din plastic' – a comentat cineva, făcând aluzie la fotografia Biancăi, în timp ce un alt fan al lui Oase a scris: „În dreapta este tot Oase, dar fără filtre!'.

„La tine, pianul arată superb fără atâtea filtre', s-a amuzat alt fan al lui Oase.

Foarte puţini dintre cei care au comentat la fotografia lui Oase l-au criticat pentru ironia adusă Biancăi.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton