Oana Zăvoranu, executată silit de fostul manager al clinicii sale. Ce sumă îi cere medicul

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu este executată silit de fostul manager al clinicii sale, într-un dosar de șantaj, cu multe zerouri. Suma pe care managerul a cerut-o și instanța i-a acordat-o nu este foarte mare pentru averea Oanei Zăvoranu, dar pentru că nu a achitat-o, este acum executată silit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu se află într-un mare scandal cu fostul manager al clinicii. Acesta a executat-o silit pe Oana și îi cere în instanță câteva zeci de mii de euro. Vedeta a făcut recurs, dar, ieri, Judecătoria Sectorului 5 a decis că Zăvoranu este obligată să îi achite datoriile fostului manager.

de-ce-nu-a-fact-oana-zavoranu-copii-pana-acum-1de-ce-nu-a-fact-oana-zavoranu-copii-pana-acum-1

Oana Zăvoranu, executată silit de fostul manager

Oana Zăvoranu i-ar fi datorat o sumă de bani fostului manager, iar în luna septembrie Horia Vlădescu și vedeta s-au certat, potrivit surselor Click!.

Acesta a plecat cu scandal, iar Oana le-ar fi interzis angajaților să mai vorbească cu el. Mai mult, Zăvoranu ar fi dat afară pe toată lumea care a fost loială fostului management.

Managerul îi cere în instanță 155.000 lei (puțin peste 31.000 de euro) și, între timp, a și câștigat. Astfel, Oana Zăvoranu a ajuns să fie executată silit pentru că refuză să-i acorde fostului manager suma respectivă.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț:„Comunic non stop. Vorbim despre…’

Citește și: Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit.Cine este soția lui și primele imagini de la nuntă

Oana Zăvoranu, în război cu fostul administrator al clinicii sale

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a fost, recent, trimisă în judecată pentru șantaj, în dosarul deschis după ce l-a acuzat pe actualul manager al Spitalului Colțea, dr. Ioan Bogdan Furtună, că i-ar fi furat sute de mii de euro.

El a fost și administratorul centrului medical One Life SRL, până în anul 2019.

După ce a demisionat din clinica Oanei, din cauza unor tensiuni, Bogdan Furtună spune că ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro.

Potrivit România TV, Vedeta ar fi recurs la acest gest după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro.

Acestea fiind spuse, medicul a decis să îi dea în judecată atât pe Oana Zăvoranu, cât și pe avocatul acesteia. După ce au fost analizate problemele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund.

M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro.

Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten', a declarat directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, pentru Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton