Fiul Ioanei Năstase și iubita lui, nuntă cu fast care va ține trei zile și trei nopți: „Am câteva surprize pentru ei”

 Borcilă Andreea
.

Fiul Ioanei Năstase și iubita lui, nuntă cu fast care va ține câteva zile și nopți. Theodor și iubita sa, Geylam, își vor uni destinele și la starea civilă, dar și în fața lui Dumnezeu. Mai mult, cu toții se vor bucura de două mari petreceri, la care va cânta nimeni altul decât Adrian Minune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase va deveni mamă soacră, fiind extrem de fericită pentru singurul ei copil. Theodor și iubita sa turcoaică, Geylam, au spus deja Da în fața ofițerului de stare civilă, urmând să aibă o mare petrecere, cu mulți invitați.

ioana-nastase-1ioana-nastase-1

Sâmbătă, va avea loc și nunta religioasă, iar cei doi miri își vor uni destinele în fața altarului. Seara, din nou se vor bucura de o petrecere ca la carte, cu mulți invitați. De la show, nu va putea lipsi celebrul manelist Adrian Minune.

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant:”Am simțit o teamă”

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase:„Am dovedit că mă pot schimba'

Citește și: Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit:„N-are băiatu iubită'

Citește și: Andreea Perju, operată de urgență la sân:”Aștept rezultatele biopsiei”

Fiul Ioanei Năstase și iubita lui, nuntă cu fast care va ține trei zile și trei nopți

Theodor, fiul Ioanei Năstase, și iubita sa, Geylam, vor deveni, oficial, soț și soție. Nașii sunt machedoni, iar nora sa, turcoaică, ceea ce înseamnă că invitații vor fi pe măsură, mai ales că provin din familii numeroase.

Va fi ceva cu totul special. Poate nu mă veți crede, dar vom sărbători două zile și două nopți, cu două mari petreceri, organizate la două restaurante diferite din zona Constanței. Nașii fiului meu și a alesei sale sunt machedoni, deci vom încerca cu toții să ne distrăm pe cinste!

Vom avea sigur și muzică românească, dar și machedonească sau turcească. Va fi ceva de neuitat, sunt sigură! Mai am câteva surprize pentru copii, dar toate la timpul lor.

Nu vor avea parte de tradiționala lună de miere. În primul rând din cauza faptului că Theodor are pe mână o companie care în această perioadă a anului este extrem de prinsă, activând în domeniul agricol. Practic, suntem în perioada recoltării graului, orzului și rapiței, iar asta nu-i va permite să stea prea mult timp departe de munca sa.

Mai târziu, dacă ar fi făcut-o ar fi intrat în perioada recoltării porumbului și a florii-soarelui, așa că între cele două a preferat-o p-asta!', a povestit ea, într-un interviu pentru Impact.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton