Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat: „Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat. În urmă cu câteva zile, preotul de la Mănăstirea Vlădiceni a fost filmat în timp ce lovește o femeie, în curtea lăcașului de cult. Ulterior, acesta a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei. În spațiul public, videoclipul respectiv a generat mai multe reacții, unii susținând că a fost vorba despre o înscenare. Iată cum a reacționat Oana Zăvoranu în scandalul în care este implicat Părintele Calistrat Chifan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După apariția în spațiul public a videoclipului scandalos, preotul a fost oprit de la oficierea slujbelor de la Mitropolia Moldovei pe durata cercetătorilor. În același timp, femeile agresate au susținut că au primit repatate amenințări din partea Preotului Calistrat și că li s-ar fi interzis să intre în curtea bisericii. Mai multe persoane publice au condamnat faptele părintelui, între care și Connect-R, care a declarat că un astfel de comportament este inadmisibil și că lipsa de regrete a preotului este de judecat. Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a avut o reacție total opusă, susținând că ar fi vorba despre o înscenare.

zavo-10zavo-10

Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat. Vedeta a susținut că îl cunoaște personal pe preotul de la Mănăstirea Vlădiceni, explicând lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă. Aceasta a justificat gestul Părintelui Calistrat, susținând că acesta a încercat să „potolească două dilite'.

Citește și: Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:”O astfel de situație produce multă durere…”

Citește și: Connect-R, reacție dură la adresa Părintelui Calistrat, preotul filmat în timp ce lovește o femeie:”Dacă era mama în locul femeii respective…”

Citește și: Theo Rose s-a accidentat la filmările pentru serialul Clanul. Ce a pățit artista:”Mi-a tumefiat zona. Aveam o mare vânătaie pe…”

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat

Pe rețelele de socializare, bruneta a postat un mesaj amplu în care a vorbit despre relația eu cu Părintele Calistrat Chifan, dar și despre scandalul în care acesta este implicat, susținând că este vorba despre o înscenare.

„Vă spuneam acum vreo două săptămâni că am descoperit un părinte care îmi e tare drag. Da, repet, îmi e tare drag. Îl urmăresc frecvent. V-am îndemnat șii pe voi să îl ascultați și să îl urmăriți, pentru că are mare har. Și nu obișnuiesc prea des să recomand lucruri sau oameni … dar când o fac sunt beton!

La scurt timp, o mare mizerie i s-a înscenat părintelui Calistrat, pentru că așa se întâmplă cu oamenii speciali, sunt victimele dracilor și se încearcă anihilarea lor. (…) Nu a bătut pe nimeni, din contră, a încercat mult prea calm și îngăduitor, în opinia mea, să potolească două dilite, care de multe ori îl enervau, îl îngânau și îl filmau ca niște ordinare în Sfânta Biserică sau afară, unde predica dânsul. (…) Și să nu mă obosească prostimea cu 'non-violența', că în momentul în care în mod vădit ești atacat, atât fizic cât și energetic, doar n-o să stai la infinit să stai și să înduri!', a spus Oana Zăvoranu.

„Am avut norocul să îl ascult pe părintele Calistrat'

Oana Zăvoranu a adus în discuție și celelalte incidente violente ale preotului. Pe vremea când era călugăr la Mănăstirea Sihăstria, acesta ar fi omorât în bătaie un cal.

„S-au găsit troglodite care să îmi spună că e 'vai de capul lui' … că a bătut un cal până l-a omorât .. și da, când am auzit asta, fără dovezi însă, m-am îndoit puțin de dânsul … că eu știți cum sunt cu animalele, dar am avut norocul să îl ascult pe părintele Calistrat, care cu franchețea-i caracteristică a explicat cu lux de amănunte și această mizerie care i s-a pus în cârcă. Astfel, am revenit cu toată inima la dânsul și m-am bucurat că nu m-am lăsat păcălită', a mai scris vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton