Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună: „El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii”

 Dumba Gabriela
.

Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună. Ileana Lazariuc și Matei Stratan au fost surprinși în oraș și acest lucru a alimentat zvonurile că ar forma un cuplu, deși niciunul dintre ei nu a confirmat povestea de dragoste. Un apropiat al celor doi a dezvăluit ce relație este, de fapt, între Ileana Lazariuc și Matei Stratan și faptul că afaceristul nu este adeptul aventurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună. Matei Stratan și Ileana Lazariuc au devenit de câteva săptămâni destul de apropiați. Între ei nu poate fi vorba însă despre o relație, potrivit apropiaților, pentru că sunt încă într-o perioadă de tatonare. Asta pentru că ambii suflă și-n iaurt după eșecurile avute în dragoste.

43434343

Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună

„Încă nu se poate vorbi despre o relație. Matei și Ileana s-au văzut doar de câteva ori. Matei este foarte precaut după ce a fost cu Mădălina Ghenea. Sunt doar într-o perioadă de tatonare.

El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii și este foarte atent în alegerea viitoarei partenere. Lui Matei nu-i plac relațiile scurte', a declarat, pentru impact.ro, o persoană apropiată lui Matei Stratan.

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru:’Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect’

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație:„A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…

Citește și:De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei:'Nu îl iert, a greșit!'. De la ce a pornit scandalul

Matei Stratan are o fetiță cu Mădălina Ghenea

Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au iubit cu patimă în urmă cu mai bine de cinci ani, și au devenit părinții unei fetițe pe nume Charlotte.

După ce Charlotte a împlinit 2 ani, ambii s-au acuzat de infidelitate și, în loc să ajungă în fața altarului, povestea lor de dragoste s-a destrămat, surprinzător.

La rândul său, Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Țiriac jr, cu care are doi băieți, în urmă cu 5 ani, după 17 ani de relație. S-au despărțit în mare secret în anul 2017, însă au preferat să facă anunțul oficial mult mai târziu.

De la divorț, ea nu s-a mai afișat lângă un alt bărbat, chiar dacă tatăl copiilor săi trăiește o poveste de dragoste cu tenismana Sorana Cârstea.

Cu ce se ocupă Matei Stratan și ce avere are tatăl său

Matei Stratan provine dintr-o familie bogată. Milionarul Dan Stratan, tatăl său, are o avere estimată la 250 de milione de euro, aflându-se în topul celor mai bogați români, iar familia sa locuiește într-o vilă de 20 de milioane de euro în Capitală.

Pe lângă alte multe proprietăți, și un yacht, familia deține și un parc auto impresionat, cu limuzine de lux. Cu toate acestea, Matei Stratan lucrează în propria sa companie, are un salariu și în paralel, face și muzică pentru filme.

A luat chiar și un premiu Goppo, în urmă cu doi ani, iar în prezent realizează fundalul sonor pentru un documenta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton