Oana Roman ține cură de slăbire de dragul familiei: "Dacă nu ești tu bine, nu poți să îi ajuți pe ceilalți!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman ține cură de slăbire de dragul familiei! Oana este mai atentă ca niciodată cu ea: merge la proceduri de înfrumusețare, se odihnește, are grijă de sănătatea ei pentru că, spune vedeta, doar dacă tu ești bine îi poți ajuta și pe ceilalți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost mereu activă, implicată în tot felul de activități, dar se pare că de data aceasta s-au adunat mai multe ca niciodată. Fiica lui Petre Roman are foarte multe responsabilități, dar în tot acest amalgam de griji pentru alți și preocupări ca totul să fie bine pentru toată lumea, Oana a decis să aibă grijă și ea ea.

652x450_205108-oana-roman-marius-elisei-foto-viva-ro652x450_205108-oana-roman-marius-elisei-foto-viva-ro

Oana Roman ține cură de slăbire de dragul familiei

Oana Roman a dezvăluit că traversează o perioadă foarte aglomerată, dar nu uită să aibă grijă de ea. Fiica lui Petre Roman spune cum reușește să împartă viața profesională cu cea personală, astfel încât să îi rămână timp și pentru nevoile personale.

„Am și timp să stau eu cu mine și să mă ocup de mine. Mă duc la proceduri, fac masaj, țin în continuare dietă și am grijă, adică chiar am timp și pentru mine.

Mă împart în așa fel încât să nu uit de mine, pentru că este foarte important să ai grijă de tine. Dacă nu ești tu bine, nu poți să îi ajuți pe ceilalți”, a dezvăluit Oana Roman.

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV, dezvăluiri despre relația cu Alex Petricean de la Masterchef. Cum s-au cunoscut și ce a atras-o la el

Citește și: Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat: „Tatăl vrea să…'

Citește și: De ce divorțează, de fapt, Brigitte de Florin Pastramă. Ce au de pierdut după destrămarea căsniciei

Oana Roman începe iar dieta: Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10'

Oana Roman este mândră de rezultate obținute cu ajutorul unei diete și a procedurilor corporale. Atfel a reușit să topească nu mai puțin de 18 kilograme, dar nu se oprește aici.

Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok.

E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.

 Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg„, ne-a spus Oana Roman.

Oana Roman traversează o perioadă aglomerată, dar nu uită de ea

Oana Roman nu se plictisește o secundă în această perioadă. Are foarte multă treabă, mai ales că formează din nou o familie cu Marius și împreună au grijă de afacerea lor, magazinul online.

Are nevoie o organizare ca la carte pentru că altfel nu ar reuși să le facă pe toate.

„Mă laud cu faptul că mă chinui în continuare cu Marius să ne creștem magazinul online pentru care muncim foarte mult, mă preocup de contractele mele și de proiectele mele online, care încep să fie din ce în ce mai multe.

Și îmi ocupă destul de mult timp, dar îmi place foarte tare să fac chestia asta și în rest cu Iza, cu școala, cu sportul, cu drumurile, cu agitație, cu mama, de care trebuie să am grijă, toate așa la un loc. Încercăm să ne organizăm cât mai bine astfel încât să le putem face pe toate”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton