De ce nu s-a mai recăsătorit mama Antoniei. Ce s-a întâmplat când au revenit în România: „A fost destul de șocant”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat de ce nu s-a mai recăsătorit mama Antoniei. Cea care a dezvăluit motivul a fost chiar îndrăgita cântăreață. Totodată, partenera lui Alex Velea a povestit ce s-a întâmplat atunci când ea și cea care i-a dat viață s-au întors în România, după mulți ani petrecuți în Statele Unite ale Americii. Iată confesiunea artistei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mama Antoniei nu s-a mai recăsătorit niciodată de când ea și fostul ei partener au decis să se despartă. Multă vreme, lumea s-a întrebat de ce. Ei bine, artista a fost cea care a rupt acum tăcerea și a dezvăluit motivul. Într-un interviu recent, frumoasa cântăreață a povestit și ce s-a întâmplat când ambele s-au întors în România, mai exact de ce au avut un șoc.

antonia-mamaantonia-mama

Părinții Antoniei au decis să se despartă pe vremea când artista avea doar 15 ani. Cu toate că era la vârsta adolescenței, cântăreața a privit decizia luată de ei cu maturitate. După divorț, partenera lui Alex Velea a rămas alături de mamă și, în timp, au revenit în România, țară în care se află și acum. Deși tatăl s-a însurat cu o altă femeie și are o fiică, Denise Iacobescu a ales să se dedice doar vedetei și, ulterior, nepoților.

Citește și: Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea:„Eu sunt foarte insensibil, de aceea…'

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…'

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii:”Dacă știam că e așa, nu mai veneam”

De ce nu s-a mai recăsătorit mama Antoniei

Antonia a povestit că nu i-a interzis niciodată mamei sale, Denise Iacobescu, să se recăsătorească, însă nici nu a pus presiuni asupra ei. Deși Mihail Iacobescu nu este tatăl biologic al artistei, vedeta l-a iubit din primul moment și l-a considerat atât părintele său, cât și un prieten de nădejde. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Denise și Mihail și-au dat toată silința ca fata lor să fie crescută într-un mediu plăcut și să aibă parte de o educație aleasă.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei', a mărturisit Antonia pentru ego.ro.

În vreme ce tatăl ei și-a refăcut viața și are o fetiță, Alessia, care e de-o vârstă cu Maya, fiica cântăreței și a lui Vincenzo Castellano, Denise Iacobescu a preferat să nu se recăsătorească. Deși arată senzațional la 54 de ani, aceasta nu a simțit nevoia de a-și mai oficialia nicio relație și a ales să-și ia în serios rolul de bunică, pe care-l adoră. Așadar, în ultimii 11 ani, mama vedetei s-a concentrat asupra nepoților ei, Maya, Dominic și Akim.

„Mama este o femeie matură care știe ce este mai bine pentru ea și știe că din partea mea, are toată susținerea de care are nevoie, orice ar vrea să facă. Este o femeie puternică, o bunică minunată și o iubesc mult', a adăugat artista.

Părinții artistei au divorțat când ea avea 15 ani

Atunci când părinții ei au divorțat, artista nu doar că nu i-a judecat, ci a încercat să le înțeleagă motivul. Astfel, deși Antonia a ales să rămână cu mama ei, are o relație foarte bună și cu tatăl ei. În plus, cântăreața se înțelege bine și cu actuala lui soție, dar și cu sora vitregă. Partenera lui Alex Velea încearcă să-i viziteze ori de câte ori poate și ține legătura cu ei.

„Nu am considerat vreodată că sunt în măsură să judec deciziile părinților mei, îmi doream să îi știu bine și fericiți pe amândoi, așa că am acceptat situația. Eu am venit în România sa îmi revăd familia de aici și am rămas, pentru că am început joburi ca model și apoi am început cariera muzicală', a mai explicat ea.

Ce s-a întâmplat când au revenit în România

Conform spuselor Antoniei, la scurtă vreme după ce părinții ei s-au despărțit, ea și mama ei au revenit în România. Impactul nu a fost însă pe măsura așteptărilor, motiv din cauza căruia cântăreața a avut parte de un șoc. Partenera lui Alex Velea plecase din țară pe vremea când avea doar 6 ani și nu avea deloc amintiri cu țara noastră, pentru că în acea perioadă nu-și făcea vacanțele de vară în România.

„Nu obișnuiam să vin, de altfel, de la 6 la 18 ani am fost în Statele Unite ale Americii. Am venit să îmi revăd familia de aici, dar îmi amintesc cât de surprinsă am fost de diferența mare dintre România și State: oamenii mai triști, mai încruntați, orașul care arăta foarte gri. A fost destul de șocant și mi-a luat foarte mult să mă obișnuiesc', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton