Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu: „Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu? Oana Roman a dat de înțeles că relația cu Marius Elisei se află într-un punct dificil. Deși au divorțat în luna februarie a anului trecut, cei doi și-au mai acordat o șansă și au făcut tot posibilul să depășească problemele din trecut. Recent, fiica fostului premier al României a recunoscut că relația ei este, din nou, pe muchie de cuțit. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu? Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014. Cei doi sunt părinții unei fetițe în vârstă de 8 ani, pe nume Isabela. În urmă cu un an, fiica lui Petre Roman anunța divorțul de tatăl copilului ei, mărturisind că misiunea de a ține o familie unită nu este deloc ușoară. După numai câteva luni, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, Marius Elisei fiind cel care a făcut primii pași în acest sens. Anunțul împăcării a fost făcut în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, atunci când aceștia au vorbit deschis despre problemele din relația lor.

o-9o-9

Într-un interviu recent, Oana Roman a vorbit despre problemele mamei sale, adăugând că nici relația cu tatăl copilului ei nu funcționează așa cum trebuie. Cei doi urmau să plece într-o vacanță în străinătate, însă planurile le-au fost date peste cap.

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț:”Ar trebui să-i fie jenă pentru…”

Citește și: Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu

Vedeta a vorbit deschis despre problemele din relația cu Marius Elisei. Se pare că cei doi traversează o perioadă mai dificilă și sunt nevoiți să amâne o vacanță pe care o plănuiseră de ceva vreme.

„Eu organizasem o ieșire, o plecare din România pentru câteva zile. Pentru că știti că nu va ascund nimic și chiar dacă încerc să ascund, oricum nu pot, se vede imediat pe fața mea…ei bine, nu știu dacă această ieșire va mai avea loc sau, dacă va mai avea loc, nu știu în ce condiții și în ce formulă va avea loc. O să vedem, trebuie să mă hotărăsc până mâine cum se va desfășura.

În principiu, trebuia să plec vineri și să mă întorc luni, dar nu știu sub ce formă se va mai întâmpla lucrul ăsta pentru că, din păcate, situația, din niște puncte de vedere, nu este tocmai minunată în acest moment și cred că lucrul ăsta se cam vede. Știți că nu pot să mint.

Nu pot spune că e foarte roz treaba și știți că nu vă mint, unii spun că ar trebui să nu mai expun nimic, să tac și să ascund totul sub covor. Ei bine, eu nu știu să fiu falsă și mi se pare aiurea săfiu ipocrită așa cum sunt prea mulți! Oricât deranjez, eu prefer să fiu sinceră, asumându-mi riscul ca unii să mă judece', susținut Oana Roman, potrivit playtech.ro.

Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre starea de sănătate a mamei sale. În scurt timp, Mioara Roman va fi transferată de la centrul de recuperare la azilul pentru vârstnici. Aceasta a suferit o operație la nivelul șoldului și a avut nevoie de câteva săptămâni de refacere.

„Săptămâna asta este una cu multe zile libere, de aceea nu știu dacă o să reușesc să ma organizez să o duc înapoi săptămâna asta. Trebuie să o și pregătesc în acest sens, deși ea m-a tot întrebat dacă mai merge înapoi în „garsoniera' ei, cum spune ea, de acolo, de la centrul special.

Vreau să fac în așa fel încât tranziția să fie cât mai simplă și cât mai ușoară pentur ea, având în vedere toate problemele pe care, din păcate, încă le are și pe care, din păcate, le va avea pentru totdeauna. Știu că o să-mi dea Dumnezeu putere, forță și soluții ca totul să fie bine și ea să fie foarte bine, pentru că asta este cel mai important', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton