Horoscop 30 noiembrie 2022. Zodia care primește o veste neplăcută

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi echilibrată, cu vești bune, dar și cu vești neplăcute. Gemenii au parte de o ieșire relaxantă în natură, Balanțele au o zi productivă, iar Vărsătorii sunt solicitați la locul de muncă. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 noiembrie 2022. Berbec

Berbecii au parte de mai multe oportunități profesionale. Li se propune o colaborare avantajoasă și nu stau mult pe gânduri. Pe plan amoros, se reconcetează cu partenerul și petrec momente romantice împreună.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Taur

Taurii au parte de o zi pozitivă. Totul pare să se desfășoare conform planului și nimic nu ele poate ruina starea de bine. Sfatul astrologilor este să fie mai atenți la persoanele din jurul lor, căci intențiile unora nu sunt întotdeauna cele mai bune.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Gemeni

Gemenii au parte de o ieșire relaxantă în natură. S-au săturat de rutină și de agitația orașului, așa că decid să petreacă o după-amiază liniștită. Se pare că vremea ține cu ei, astfel încât au ocazia să-și reîncarce bateriile.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Rac

Racii sunt mai binedispuși decât în mod obișnuit. Interacțiunile cu colegii și cu membrii familiei sunt mai plăcute, se simt înțeleși și reușesc să-și exteriorizeze unele sentimente. În a doua parte a zilei, pun bazele unui nou proiect personal, ceea ce le produce mult entuziasm.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea:„Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă'

Citește și: Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic:„După ce ne-am căsătorit, ne era destul de greu financiar' / EXCLUSIV

Horoscop 30 noiembrie 2022. Leu

Leii au o zi marcată de tensiuni. Încă de la primele ore ale dimineții, intră în dispută cu o persoană apropiată. Au nevoie de timp pentru a analiza întreaga situație și pentru a-și recunoaște greșelile, însă revin cu scuzele de rigoare. Atmosfera se relaxează spre seară.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Fecioară

Fecioarele sunt în centru atenției astăzi. Au un nivel ridicat de energie, chef de muncă și sunt deschiși la discuții lungi și profunde. Își îndeplinesc toate obiectivele stabilite și chiar reușesc să mai rezolve și unele probleme mai vechi.

Horoscop 30 noiembrie. Balanță

Balanțele au o zi productivă. Nu au o listă lungă de sarcini, însă își dau tot interesul să facă treaba bine. Își recapătă motivația de a-și face ordine în viață și se simt împliniți. Au parte de o mică creștere financiară, ca urmare a avansării la locul de muncă.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Scorpion

Scorpionii petrec mai mult timp cu familia. Lasă deoparte obligațiile legate de locul de muncă și decid să-și îndrepte atenția spre nevoile persoanelor dragi. Ziua decurge relaxant și sunt pregătiți să facă față unor noi provocări.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii își ies din zona de confort. Sunt puși în fața unor situații diferite, însă reacționează cât se poate de bine. Acest lucru atrage multe laude și complimente, așa că stima lor cunoaște o creștere semnificativă.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Capricorn

Capricornii primesc o veste mai puțin plăcută. Poate fi vorba despre încheierea unei colaborări sau despre ruperea unei relații. Sfatul astrologilor este să gândească situația la rece și să nu se încarce negativ pe tot parcursul zilei.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi solicitantă. La locul de muncă, au parte de mai sarcini suplimentare și sunt deranjați de atitudinea superiorilor. La aceasta, se mai adaugă și câteva treburi casnice.

Horoscop 30 noiembrie. Pești

Peștii dau dovadă de multă empatie astăzi. Sunt mai atenți la felul în care se simt cei din jurul lor și fac tot posibilul pentru a nu răni sentimentele nimănui.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton