„Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei. La sfârșitul lunii ianuarie, cei doi au decis să pună capăt relației. Aceștia au divorțat oficial în 2021, însă câteva luni mai târziu au decis să-și acorde o nouă șansă. De această dată, fiica lui Petre Roman este ferm convinsă că nu mai există nicio șansă de împăcare și recunoaște că ar fi trebuit să încheie concubinajul în urmă cu ceva timp. După mesajele cu subînțeles și ironiile din mediul online, Oana Roman a concluzionat că a eșuat „lamentabil' în relația cu tatăl fiicei sale, fiind de părere că vina le aparține amândurora.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei. Pe 27 ianuarie, Marius Elisei și Oana Roman au făcut anunțul oficial privind despărțirea lor. Tatăl fetiței ei s-a mutat de acasă, însă cei doi au continuat să-și adreseze mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. Fiica Mioarei Roman a sugerat că Marius Elisei nu și-ar fi asumat greșelile în timpul relației și că ar fi făcut-o vinovată de fiecare dată lucrurile nu mergeau bine. Acum, Oana Roman a revenit cu un mesaj pe contul de Instagram, susținând că ar fi trebuit să pună capăt relației în urmă cu mult timp. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că a fost nefericită în ultimii ani de relație și crede că ar fi trebuit să-și asculte intuiția.

ma-9ma-9

Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei. În 2021, a avut loc divorțul oficial al celor doi, după mai multe tentative de separare. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela, care a împlinit 9 ani.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu'

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion: „Nu am văzut niciodată așa ceva'

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Au împreună doi copii

Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

Pe contul de Instagram, fiica lui Petre Roman a susținut că regretă împăcarea dintre ea și Marius Elisei după divorțul din 2021. Oana Roman spune că separarea îi provoacă multă suferință, mai ales că ea și tatăl fiicei sale nu mai au absolut nimic de împărțit.

„Poate puteți învăța din experiența mea de viață. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum 2 ani când am divorțat. E dureros să văd că, efectiv, nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am mai avut vreodată', a spus Oana Roman pe Instagram.

„Am pierdut timp și ani prețioși'

Oana Roman spune că a pierdut ani „prețioși' din viață încercând să repare relația cu Marius Elisei. Aceasta este de părere că amândoi au greșit și regretă că nu a pus capăt relației atunci când a simțit că lucrurile nu se mai pot schimba în bine.

„Nu pierdeți timp dacă simțiți că nu se mai poate, cu orice risc. Chiar dacă e greu, chiar dacă rămâneți singure, chiar dacă poate nu aveți din ce trăi. Nu mai pierdeți timpul pentru că pierdeți timp prețios care nu se mai întoarce. Și da, eu am ajuns la concluzia că da, recunosc și îmi asum, am eșuat lamentabil în relația de cuplu pe care am avut-o cu soțul meu și din cauza lui, și din cauza mea. M-am complăcut prea mult timp într-o situație care nu-mi era confortabilă, în care nu eram fericită și am pierdut timp și ani prețioși pe care n-o să-i primesc înapoi, așa că luați atitudine dacă vă simțiți prost într-o relație și nefericite', a mai mărturisit Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton