Roxana Hulpe a născut o fetiță. Prezentatoarea TV a dezvăluit numele bebelușului: "Dumnezeu ne-a trimis o minune "

 Laciu Andreea
.

Roxana Hulpe a născut o fetiță. Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a devenit mama unei fetițe de nota 10. Momentul în care a aflat pentru prima dată că este însărcinată a fost ca un miracol. Vedeta avea niște probleme de sănătate, dar și-a pus o dorință în timpul unei petreceri, când a suflat în lumânări. La scurt timp, avea să afle că visul ei s-a împlinit mai rapid decât se aștepta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Hulpe a născut o fetiță. A visat încă din liceu să aibă o fetiță, iar visul cel mare i s-a îndeplinit! Vedeta este foarte fericită pentru că trăiește asemenea momente frumoase alături de partenerul ei de viață. Fanii au felicitat-o imediat pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că Roxana Hulpe a devenit mamă.

roxana-hulpe-a-nascut-2roxana-hulpe-a-nascut-2

Roxana Hulpe a născut o fetiță

Roxana Hulpe, prezentatoarea Stirile PRO TV de la ora 7:00, din weekend, a devenit mama. Miercuri, 1 februarie, ea a adus pe lume primul sau copil, o fetita perfect sanatoasa, care a primit din partea medicilor nota zece la nastere, si care va purta numele Zora.

Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana, cât și pentru soțul ei, Bogdan:

'Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!'., a declarat Roxana Hulpe, la scurt timp după venirea pe lume a fetiței.

'Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc', a spus prezentatoarea Știrile PRO TV în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Roxana Hulpe: „Visam să am o fetiță”

Înainte să devină mamă, vedeta a dezvăluit că fetița va purta cu siguranță prenumele Rafila, însă nu știa clar care va fi cel de-al doilea.

„Ne-am gândit și răzgândit, încă nu am hotărât. În liceu visam să am o fetiță pe nume Sara, dar am multe prietene cu fete care poartă acest nume și oricum nu simt că se potrivește cu personalitatea fetiței mele. Deși e ciudat, asta simt.

Unii prieteni îi zic Sofia, în redacție unii colegi îi zic Maria. Eu aș vrea să fie și Ruxandra, cum e mama, dar și Ana, cum e finuța mea. Așadar, încă așteptăm numele sau poate numele o așteaptă pe cea mică. Vorbim deja cu ea și îi spunem în toate felurile, vedem ce rămâne’, a declarat Roxana Hulpe pentru revista VIVA!

„Unul dintre ele va fi Rafila. Eu sunt Roxana Rafila, după bunica mea, deci unul va fi Rafila. Dar va mai fi un nume. Avem o listă întreagă, ne pregătim’, a dezvăluit Roxana Hulpe și la Vorbește lumea.

Citește și: Ce probleme are Roxana Hulpe în sarcină: „Încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră. Nu mai suport nici acum…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată: „Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil. Unde s-a ținut petrecerea: „Am totul'

Citește și: Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend. A vrut să plece la Prima TV

Cine a înlocuit-o la Pro TV

Chiar dacă are de gând să revină rapid la muncă, a fost totuși nevoie să se reorganizeze echipa, după ce Roxana Hulpe a plecat în concediul de maternitate. Locul ei a fost luat, la pupitrul știrilor, de către Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

„Când viața îți cere publicitate, dar ești recunoscător că motivul e o minune. E pentru prima dată, de la terminarea facultății, când trebuie să mă opresc și să aștept. E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți!

Abia aștept să ne revedem! Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică’, a dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

Cum a ajuns Roxana Hulpe la Știrile PRO TV

În anul 2020, începând cu data de 15 noiembrie, frumoasa prezentatoare s-a alăturat echipei de prezentatori. Avea deja o experiență de 10 ani în jurnalism și televiziune și a fost unul dintre cei mai apreciați reporteri Pro TV.

Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România. Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră.

De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România. E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. 

Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori’, a spus Roxana Hulpe, potrivit Știrile Pro TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton