Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare. Cum se simte acum Mioara Roman: „Medicii au salvat-o de două ori anul acesta”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare. La începutul lunii septembrie, Mioara Roman a ajuns din nou la spital și a fost supusă unei proceduri chirurgicale la nivelul șoldului. În ultimelele săptămâni, aceasta a fost internată într-un centru de recuperare, acolo unde a efectuat mai multe ședințe de kinetoterapie. Recent, Oana Roman a vorbit despre procesul de recuperare al mamei sale, susținând că progresul este „vizibil'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare. Anul acesta, Mioara Roman a fost internată la spital de patru ori, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Pe 7 septembrie, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală complicată ca urmare a unei fracturi la femur. După operație, mama Oanei Roman a fost internată într-un centru de recuperare, acolo unde a avut parte de îngrijiri postoperatorii. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat un videoclip care o surprinde pe mama sa în timp ce efectuează o ședință de kinetoterapie. Se pare că Mioara Roman reușește să meargă singură, progresul acesteia fiind datorat ședințelor de kinetoterapie.

o-9-1o-9-1

Oana Roman, noi declarații despre starea de sănătate a mamei sale, după operația la șold. Mai mult, vedeta a susținut că Mioara Roman va fi externată din centrul de recuperare în care se află acum și se va întoarce la instituția în care a fost internată prima dată. Potrivit spuselor acesteia, mutarea va avea loc în decursul acestei săptămâni.

Citește și: Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei, la un an și jumătate de la divorț: „Nu mă las!”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:”Mii de oameni se roagă pentru mama”

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…'

Citește și: Bia Khalifa are un nou iubit:„Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel'. Cu ce se ocupă bărbatul

Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare

În urma ședințelor de kinetoterapie, se pare că mobilitatea Mioarei Roman s-a îmbunățit considerabil. Aceasta reușește să se deplaseze cu puțină susținere, spre bucuria fiicei sale. Oana Roman a ținut să mulțumească echipei medicale care s-a ocupat de recuperarea mamei sale.

„A vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea. Și așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Înainte nu se ridica din pat, iar acum merge singură. A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce este foarte mult, mai ales pentru vârsta ei. Progresul este vizibil. Nu vreau să fac reclamă nimănui, dar le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat. Prin voința lui Dumnezeu ei mi-au ieșit din cale, oamenii de la centru, unde se va reîntoarce', a spus Oana Roman la emisiunea XNS.

„Medicii au salvat-o anul acesta de două ori'

Oana Roman a susținut că mama sa va fi mutată într-un alt centru de recuperare. Mai mult, aceasta a adăugat că Mioara Roman va petrece sărbătorile de iarnp acasă, alături de familie.

„Medicii au salvat-o anul acesta de două ori. Dacă era acasă, nu știu ce făceam. Acolo s-a intervenit pe loc, fiindcă acasă nu era timp de reacție, până așteptam după ambulanță, trecea destul timp. Astăzi am căzut la ea, că nu pot așa. Este scump, dar se mută la alt centru. Este o luptă grea pentru mine. Și pentru ea este greu, mai ales la vârsta la care se află și cu problemele sale', a mai spus Oana Roman la XNS.

Unde va fi mutată Mioara Roman

Pe contul său de Instagram, Oana Roman le-a răspuns celor care i-au adresat întrebări legate de starea de sănătate a mamei sale. Se pare că Mioara Roman va fi transferată la centrul de recuperare unde a stat în ultimul an.

„Am primit și multe mesaje weekend-ul ăsta referitor la mama, pentru că toată lumea mă întreabă despre mama. Mama este stabilă, e bine, recuperarea ei a decurs extraordinar. În principiu, cât mai curând, probabil chiar săptămâna asta, dacă nu, cel mai târziu săptămâna viitoare, se va întoarce acolo unde ea a stat mai bine de un an și unde este așteptată cu brațele deschise. Oamenii de acolo au avut foarte mare grijă de ea și au salvat-o de câteva ori în acest an și probabil că o să facem mutarea înapoi cât de curând și sper să fie foarte bine până atunci', a spus Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton