Oana Roman, mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce a jignit o femeie cu forme: „Nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman a formulat un mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce, acum ceva timp, a jignit o femeie cu forme, de pe plajă. Soția lui George Buhnici a numit-o atunci pe femeia respectivă „balenuță rusească', într-o postare de pe contul ei de Facebook. Vestea a ajuns acum și la urechile fiicei lui Petre Roman, care nu a rămas deloc impasibilă. Iată ce i-a transmis vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a transmis un mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce a jignit o femeie cu forme, de pe plajă. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a reacționat public, pe contul ei de Instagram, după ce a văzut postarea controversată a soției lui George Buhnici. Acum ceva timp, cea din urmă a jignit o femeie, numind-o „balenuță rusească'.

oana-roman-1-3oana-roman-1-3

George Buhnici continuă să stârnească reacții în rândul publicului după declarațiile lui controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Nu doar el, ci și soția lui, Lorena. Aceasta i-a indignat și ea pe internauți, după ce, acum ceva timp, a jignit o femeie de pe plajă, numind-o „balenuță rusească'.

Citește și: Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici:”Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…”

Citește și: Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei:”Mă ajută…”

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic.Poza care a primit 50 de mii de like-uri

Citește și: Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Ce intervenție vrea să mai facă:„Îmi doresc să trec și la …'

Oana Roman, mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce a jignit o femeie cu forme

După afirmațiile sexiste ale lui George Buhnici, mai multe vedete din showbiz-ul românesc au reacționat, fără ezitare. Inclusiv Oana Roman. Partenera lui Marius Elisei e revoltată atât de declarațiile fostului prezentator de la PRO TV, cât și de comportamentul soției lui, Lorena, după ce a jignit o femeie cu forme.

De curând, Oana Roman a comentat public o postare făcută de Lorena Buhnici, mai demult, pe Facebook. La acea vreme, soția lui George Buhnici a jignit o femeie cu forme ce era pe plajă pentru a-și face poze. La scurt timp după ce imaginea cu postarea Lorenei Buhnici a ajuns virală, aceasta a fost ștearsă ulterior din mediul online.

„De ce să fii rău, primitiv și ticălos?'

Oana Roman s-a arătat dezamăgită atât de comportamentul lui George Buhnici, cât și de cel al soției sale, Lorena. Vedeta a mărturisit că încearcă să găsească motivația care s-ar putea afla în spatele acestor comentarii răutăcioase, dar nu a reușit să găsească nicio justificare pentru declarațiile lor controversate. În plus, partenera lui Marius Elisei susține că soții Buhnici nu ar avea loc într-o societate civilizată.

„Apoi azi, din paradisul meu, văd asta. De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva?

Shame on you, doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău', a scris Oana Roman la InstaStory, făcând referire la Lorena Buhnici.

Oana Roman critică modul în care a reacționat George Buhnici în urma crizei de imagine

Oana Roman consideră că modul în care George Buhnici s-a apărat în fața valului de critici venit din partea oamenilor de câteva zile nu ar fi fost unul corect. Ba din contră, spune ea, i-ar fi adus și mai multe devalizări. Partenera lui Marius Elisei e de părere că fostul prezentator TV ar fi trebuit să gestioneze altfel situația.

„Mai voiam să spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proastă gestionare a unei situații de criză, pentru că în România, din păcate, din punct de vedere PR, există foarte puțini oameni care știu să gestioneze o situație de criză. Cei care știu meseria asta din păcate sunt foarte puțini', a adăugat ea.

Oana Roman e la plajă, în Franța: „Nimeni nu se uită ciudat la cei care sunt mai grași sau mai altfel'

În prezent, Oana Roman se află într-o vacanță de vis în Franța, alături de fiica ei. În timp ce se relaxa pe plaja din Antibes, vedeta le-a descris internauților atmosfera. Conform spuselor ei, acolo nimeni nu e interesat de felul în care arată ceilalți.

„Sunt la plajă la Antibes și mă uitam așa în jurul meu. Este plin de oameni de toate felurile, și mai tineri, și mai bătrâni, și mai grași, și mai slabi. Lângă mine stă un domn care are dizabilitate și a venit la plajă cu căruciorul.

Nimeni nu se uită ciudat la cei care sunt mai grași sau mai altfel, pentru că despre asta este vorba, lumea este despre diversitate și cred că ar trebui să nu ne mai pese atât de mult ce face cel de lână noi și cred că trebuie să ne pese ce facem noi', a mai explicat Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton