Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic. Poza care a primit 50 de mii de like-uri

 Dumba Gabriela
.

Vlăduța Lupău este foarte răsfățată de soțul ei, mai cu seamă că în scurt timp îl va face tătic. Cântăreața de muzică populară a postat astăzi câteva imagini cu super cadoul primit de la soțul ei, iar pozele au primit aproape 50 de mii de inimioare de la fanii de pe Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și așteaptă cu răbdare ca primul lor copil să vină pe lume. Artista se află pe ultima sută de metri cu sarcina și se declară extrem de nerăbdătoare să devină mămică.

294064448_458700912383723_8211276475493220706_n294064448_458700912383723_8211276475493220706_n

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei înainte de a-l face tătic

Vlăduța Lupău mai are puțin și naște, iar soțul său nu-și mai încape în piele de fericire că va deveni tătic. Recent, cântăreața le-a arătat admiratorilor ei de pe Instagram cât de iubită și răsfățată cu doar câteva zile de venirea pe lume al primului său copil.

Adi Rus a surprins-o pe soția sa cu un buchet imens de trandafiri în formă de inimioară, de culoare alb și roșu.

Alături de flori, i-a scris soției sale și un mesaj emoționant pe un băiețel, semn că este un viitor tătic extrem de nerăbdător să-și cunoască băiețelul.

„Începem numărătoarea inversă. 3. Tati', cu referire la faptul că mai sunt trei săptămâni până la data venirii pe lume al băiețelului lor.

Vlăduța Lupău s-a arătat extrem de emoționată și nu a putut să nu împărtășească acest moment special din viața ei cu fanii de pe Instagram, iar fotografiile postate de cântăreața au strâns aproape 50 de mii de inimioare din partea fanilor.

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari/ EXCLUSIV

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție:„Suntem într-un real pericol

Ce planuri are Vlăduța Lupău înainte de a deveni mamă

Vlăduța Lupău este nerăbdătoare să-l aducă pe fiul ei pe lume, însă la fel de nerăbdătoare este să se și mute în casa noua pe care o construiește alături de soțul său, Adi Rus, dat fiind faptul că ambii parteneri își doresc să se întâmple acest lucru până la nașterea bebelușului.

„Încă nu ne-am mutat la casa nouă și spațioasă, sperăm cât de curând. Ne dorim să se întâmple asta înainte să apară bebe pe lume, dar suntem cam la limită! Desigur, camera era pregătită în casă pentru un copil anume de când am făcut proiectul … Între timp, el a și apărut in peisaj’ așa că, evident, am decorat împreună cu specialiștii camera pentru el.

Bineînțeles că după ce va crește și va avea personaje preferate sau mai știu eu ce nebunii, vom redecora camera!', a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru VIVA!.

De asemenea, Vlăduța Lupău a mai spus că, deși bebelușul ei nu s-a născut încă, deja a început să se gândească la multe aspecte privind, în mod special, creșterea și îngrijirea micuțului.

„Da, așa este… Și asta îmi dă puține griji! Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă', a adăugat artista.

Vlăduța Lupău a avut probleme în sarcină

‘Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț.

Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri, a spus Vlăduța Lupău potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton