Oana Moșneagu și Vlad Gherman, prima apariție în calitate de cuplu, la un eveniment. S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

 Miniosu Alexandra
.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au venit împreună la petrecerea VIVA! Este primul eveniment monden la care cei doi îndrăgostiți își fac apariția în această „formulă', după ce au confirmat oficial, pe rețelele de socializare, că formează un cuplu. Cei doi „porumbei' nu au ezitat să-și împărtășească gesturi tandre nici în fața invitaților, ba chiar s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au venit împreună la petrecerea VIVA! Toți ochii au fost ațintiți asupra lor, având în vedere că e prima oară când participă în calitate de cuplu la un eveniment monden. Cei doi actori s-au ținut mai tot timpul de mână, s-au îmbrățișat, au zâmbit și, la un moment dat, chiar s-au sărutat în fața tuturor invitaților.

oana-mosneagu-vlad-gherman-1oana-mosneagu-vlad-gherman-1

Petrecerea VIVA! 2022 a avut loc joi, 2 iunie, la Clubul Diplomatic din București. Distracția a început puțin după ora 18:00, iar sute de vedete, din toate domeniile, și-au făcut apariția, rând pe rând, pe covorul roșu. Dress code-ul de anul acesta a fost Colors in your eyes, astfel că majoritatea invitaților s-au conformat și au venit cu cele mai colorate ținute din garderobă.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, de ziua lui:„M-a blocat, am înlemnit'

Citește și: Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu:„Se întâlnesc foarte mult la filmări…'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Lidia Buble, despre Răzvan Simion la doi ani de la despărțire:”Are gusturi rafinate. M-a învățat…”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au venit împreună la petrecerea VIVA!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au participat și ei la petrecerea VIVA! de anul acesta, în calitate de cuplu. Ba mai mult, aceștia au respectat și dress code-ul, fiecare având o pată frumoasă de culoare în ținutele lor. Îndrăgostiții nu au venit singuri, ci alături de colegii lor de breaslă, cu care fac echipă în serialul „Adela', de la Antena 1.

Oana Moșneagu a fost o apariție extrem de sexy la VIVA! Party 2022. Frumoasa actriță și-a pus silueta în valoare printr-un top alb, tip corset, cu decolteu adânc. În partea de jos, ea a ales o pereche de pantaloni, colorați în roșu aprins, cu decupaje în partea din față. Vedeta a purtat o pereche de sandale cu toc în picioare, cu barete transparente, iar părul și l-a prins elegant, la spate.

S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

Dar nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos! Vlad Gherman s-a asortat cu Oana Moșneagu, purtând un tricou alb în partea de sus. Pe deasupra, el a purtat și o cămașă descheiată, de culoare galbenă. În partea de jos, acesta a optat pentru încălțăminte sport și pantaloni deschiși la culoare.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut tot timpul zâmbetul pe buze la petrecerea VIVA! Ba mai mult, îndrăgostiții și-au dat frâu liber sentimentelor în public și s-au îmbrățișat și sărutat pătimaș în fața tuturor invitaților. E clar! Dragostea plutește în aer pentru cei doi, iar noi nu putem decât să-i felicităm. Mai multe imagini cu ei puteți vedea în GALERIA FOTO.

De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație extrem de frumoasă. Au făcut-o însă publică abia la începutul anului 2022. Deși cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu mai bine de jumătate de an, niciunul nu a vorbit public despre sentimentele care înfloreau. Cu atât mai mult, nici apropiații sau colegii lor nu au știut că actorii formează un cuplu în viața reală.

Vlad Gherman a vorbit recent despre motivul pentru care el și Oana Moșneagu nu s-au afișat împreună de mai demult. Cei doi, fiind colegi de platou, erau nevoiți să ofere explicații atât colegilor, cât și superiorilor. Mai mult decât atât, Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, joacă în același serial cu îndrăgostiții.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu).

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare’,’, a spus Vlad pe YouTube.

Sursă foto: VIVA!, Instagram

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton