Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă: „Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită”. Ce spun despre copii / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman ne-au oferit primele declarații despre nuntă. Cei doi actori au dovedit că fac o echipă desăvârșită atât la muncă, pe platourile de filmare, cât și acasă, având o relație extrem de frumoasă. Aceștia ne-au recunoscut că au vorbit deja despre o viață împreună, însă, pare că planurile pentru ziua cea mare mai au de așteptat. La fel și venirea pe lume a copiilor, deși sunt doi familiști convinși. Iată cât de mult contează căsnicia și căsătoria pentru ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Știți și voi care e întrebarea care stăruie acum pe buzele fanilor voștri… Pentru a le mai satisface puțin curiozitatea, vă întreb, așadar, dacă ați vorbit până acum despre nuntă. De fapt, aș vrea să facem un exercițiu de imaginație și să-mi spuneți voi, pe rând, cum vedeți ziua cea mare.

O: Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie… important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă. Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la „ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume…

vlad-gherman-12-1vlad-gherman-12-1

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu: „Am fost sceptic la început în raport cu acest lucru' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la un terapeut de cuplu, la începutul relației: „Am fost și în punctul în care unul a zis: nu mai pot, nu mai vreau' / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista: „Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați'

Citește și: Rita Mureșan a fost în comă două săptămâni: „Nu mai știam să vorbesc, să mănânc, să scriu…” Ce boală a avut creatoarea de modă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă

Cât de importantă e căsătoria pentru voi?

O: Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită. Căsătoria, ca eveniment sau act… detalii.

Oana, ca să-l ajutăm și pe Vlad cu câteva indicii „subtile, aș vrea să-mi spui cum ai vrea să arate inelul tău de logodnă. Dar rochia de mireasă? Ai visat vreodată la momentul în care vei fi cerută în căsătorie?

Am avut eu o fantezie legată de combinația între un loc în Africa în care poți să iei masa alături de girafe și cererea în căsătorie, dar, întrucât i-am povestit-o deja lui Vlad, acum nu o mai vreau. Pentru că nu m-ar mai lua prin surprindere și, fară surpriză, „viața e pustiu. (râde) Cererea în sine mi se pare mai specială decât „da-ul în fata ofițerului de stare civilă sau a preotului.

Ce spun despre copii

Oana, mă uitam pe rețelele tale de socializare și am observat cât de mult îți plac copiii, parcă radiezi în jurul lor. Tu când te vezi mamă? Dar tu, Vlad, crezi că ești pregătit pentru rolul de tată? Câți copii v-ar plăcea să aveți?

Îmi plac copiii, da. Vreau și eu copil, da. Când? Nu acum.

V: Eu sunt un familist convins și clar îmi doresc în viitorul apropiat copii, dar cred că pentru toate în viață e un moment bun. Momentul ăla încă nu a venit. Mai avem lucruri de făcut până atunci.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au două pisici

Până la apariția unui copil, văd că ați început deja să… exersați. Ați adoptat o frumusețe de pisică, pe care ați numit-o Una. Cum i-ați ales numele și cât e de solicitant să o îngrijiți? Credeți că vă veți descurca la fel de bine și cu un copil?

O: Luna era prea uzat în lumea pisicilor, așa că am renunțat la „L, ni s-a părut interesant și am zis că așa o strigăm. Numai că ea nu reacționează, niciodată. (râde) E nevoie de timp și grijă dacă îți asumi un animal de companie, și de ceva buget pentru surprizele neplăcute legate de sănătatea lor. Noi avem două, deci e și mai distractiv. (râde) Iar toată experiența unor membri noi în casă mi-a oferit un răspuns legat de grija și asumarea de răspundere din partea lui Vlad, care e foarte implicat, ceea ce îmi dă și mai multă încredere în el.

Pe plan profesional ce pregătiți în anul 2023?

O: Am un spectacol, se cheamă „Care pe care cu Anca Sigartău, Mara Oprea, Alecsandru Duanev și Daniel Nuță, pe care îl vom plimba în toată țara, și plănuim să mai scoatem încă unul la începutul anului. În rest, sper să apară castinguri multe, ca să am multe șanse pentru un următor proiect, care mi-aș dori foarte tare să fie un lungmetraj fain.

V: În anul 2023 revin în forță pe micile ecrane cu rolul lui Andi în serialul „Lia, care va începe pe 12 ianuarie, în fiecare joi seara, pe Antena 1. În paralel, voi încerca să îmi țin vlogul meu pe YouTube și să mai scot câteva piese. Poate scot și un album, cine știe?!

Sursă foto: Instagram, LEEA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton