O rusoaica a fost incoronata Miss World

 Revista VIVA
.

Miss World 2009Rusoaica Ksenya Sukhinova, o blonda cu ochi albastri in varsta de 21 de ani, originara din Siberia, a castigat titlul Miss World la Johannesburg.

Locul al doilea i-a revenit reprezentantei Indiei, in timp ce concurenta din Trinidad-Tobago s-a clasat pe locul al treilea.

Ksenya Sukhinova, 1,78 m, preia coroana de la chinezoaica Zhang Zi Lin aleasa Miss World anul trecut. Cu putin timp inainte de a afla ca este invingatoare, Khsenya a declarat: „Cred ca pot ajuta oamenii si vreau sa-i ajut. Asta voi face daca voi castiga astazi'.

Inainte de anuntarea castigatoarei, concurentele ramase in competitie au defilat in rochii create de designeri sud-africani si jamaicani.

Cele 109 participante au ajuns in Africa de Sud la mijlocul lunii noiembrie, iar Johannesburg-ul spera sa profite de pe urma acestui concurs. Capitala economica a Africii de Sud intentioneaza sa redevina una dintre destinatiile turistice la moda si sa scape de reputatia de oras violent.

Miss World 2009

Castigatoarea titlului de Miss World va avea timp de un an o misiune umanitara, ea urmand sa ajute la strangerea de fonduri pentru ajutarea copiilor si batranilor. De exemplu, in 2008, chinezoaica Lin a strans 30 de milioane de dolari.

Initial, ceremonia trebuia sa aiba loc pe 4 octombrie la Kiev, insa a fost mutata in Africa de Sud din cauza conflictului dintre Rusia si Georgia.

Foto: http://www.missworld.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton