Irina Nicolae a lansat prima carte pentru copii

 Revista VIVA
.

Irina NicolaeIrina Nicolae, fosta componenta a trupei ASIA, a lansat prima sa carte pentru copii, „In tara lui Dovlecel'.

Pe data de 23 Decembrie, Irina va face o noua lansare a cartii, de data aceasta in Oradea, in incinta Mall-ului Lotus, in parteneriat cu Carrefour Oradea unde va pregati alte surprize placute celor mici.

La inceputul anului, Irina a scos prima sa carte, un album de fotografii, „O parte de lume vazuta prin ochii mei' ce contine fotografii facute de ea in diverse locuri prin care a umblat.

Atunci si-a propus sa scrie si o carte pentru copii, mai ales ca avea aproape si sursa de inspiratie: nepotica sa, Bianca.

„Povestea mea a prins viata prin desenele graficianului Iulian Pena, cel care a redat cuvintele mele in imagini, venind astfel in ajutorul celor care inca nu stiu sa citeasca. ', a declarat autoarea.

Cartea poate fi cumparata impreuna cu un tricou (pentru copii cu varste intre 3 si 8 ani). Pachetul costa 45 de lei si si se gaseste in magazinele Carrefour din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Cluj, Oradea si Iasi, si in chioscurile de ziare Rodipet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton