O nouă ediție Otravă pentru Codin! Cum comentează concertul Maluma și eliberarea lui Cristi Borcea

 Dana Enache
.

Dacă e marți, e Otravă pentru Codin! O nouă ediție incendiară a emisiunii difuzate pe VIVA!, începând de la ora 21.00. Ce subiecte dezbat azi, Otravă și Codin? Concertul lui Maluma,d e la București, eliberarea lui Cristi Borcea și… Neversea, unul dintre cele mai așteptate subiecte ale anului.

 

Cele mai importante evenimente ale săptămânii sunt comentate cu umor și cu inspirație de către Otravă și Codin, în fiecare marti, la emisiunea Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 21.00. Cum social media a sărit în aer, sâmbătă, după concertul lui Maluma, iată că subiectul n-a putut fi trecut cu vederea de cei doi bloggeri. Dar asta nu e tot! Nici nu s-a stins bine febra Maluma, luni, și un alt subiect, la fel de fierbinte, a acaparat presa mondenă: eliberarea lui Cristi Borcea. Ce au băiețiid e spus despre fostul boss al echipei Dinamo? Vedeți de la ora 21.00! Ce alte preocupări mai au Otravă și Codin, zilele astea? Sunt în toiul pregătirilor pentru neversea, festivalul de la malul mării care a cucerit întreaga Românie. Astăzi vin și împărtășesc cu voi impresiile de anul trecut, chiar de la ediția de debut.

Dar să știți că avem și un subiect serios la emisiune. Ce job-uri preferă tinerii din România, ce variante cool au și cum ai șansa să-ți găsești un job chiar dacă nu ai niciun pic de experiență? Raluca Dumitra, Chief Content Editor eJobs vă spune totul, în premieră.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton