Malvina Cservenschi despre afaceri și dragoste. Ce ne-a răspuns când am întrebat-o dacă s-a îmbogățit

Cândva o prezență constantă pe micile ecrane și la evenimentele mondene, în ultimii ani frumoasa brunetă s-a concentrat pe business-ul ei de bijuterii, iar cifra de afaceri este în continuă creștere. La evenimentul de lansare a primei sale colecții pentru bărbați am vorbit cu Malvina Cservenschi despre afaceri și am fost curioși să aflăm dacă și în dragoste îi merge la fel de bine.

Acum câțiva ani, Malvina Cservenschi a renunțat la o carieră îndelungată în televiziune pentru a se dedica exclusiv business-ului său de bijuterii început în 2012 cu câteva brățări și ajuns acum o afacere profitabilă. Ca dovadă, aceasta a lansat recent o colecție dedicată sexului opus, în cadrul unui eveniment exclusivist la care a invitat 100 de bărbați. Eveniment la care ne-a acordat un interviu, povestindu-ne cum a ajuns să aibă un business de succes, ce sacrificii  a făcut și ce stil de viață își permite acum, grație vânzărilor în continuă creștere.

Ce-și permite Malvina Cservenschi să facă acum și nu putea înainte

'M-am îmbogățit în primul rând la figurat, cu o echipă minunată, cu cunoștințe extraordinare despre ce înseamnă să conduci un business, cum să tratezi clienții. Vânzările cresc, evident, colecțiile cresc, cheltuielile cresc. Înainte îmi permiteam tot ce mă făcea fericită', ne-a declarat Malvina. Întrebată dacă roadele muncii sunt suficient de consistente încât să își permită să ia pe moment un bilet de avion în orice parte a lumii, Malvina ne-a răspuns fără să ezite 'da!', adăungând că a făcut deja acest lucru. 'S-a întâmplat să mă trezesc într-o dimineață, să mi se facă dor de ai mei și la prânz să fiu deja în avion și să merg la Londra (nr. părinții săi locuiesc de mulți ani în Marea Britanie)

Malvina despre părinții săi: 'Nu vorbim foarte des la telefon, însă ei știu cât de mult muncesc'

Familia Malvinei nu a putut lua parte la evenimentul de lansare Malvensky Man, dar, de câte ori timpul îi permite, Malvina își vizitează părinții la Londra. 'Nu vorbim foarte des la telefon, însă ei sunt alături de mine, știu ce fac, știu cât de mult muncesc. Mai ales mămica, pentru că nu întotdeauna îi răspund la telefon sau îi spun 'te sun eu imediat' și o mai sun a doua zi. Dar ei mă simt și mă văd', a mărturisit aceasta.

Citește și:

A fost traumatizată în copilărie și și-a revenit cu greu! Andreea Bălan vorbește despre cele mai dificile momente din viață

Pistruii sunt în trend! Vedetele nu-i mai ascund sub machiaj

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton