O mai ții minte pe celebra Dr.Quinn? Cum arată actrița Jane Seymour acum: a îmbătrânit peste noapte cu 10 ani

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 27 de ani de la primul episod al serialului Dr. Quinn, în care Jane Seymour avea rolul principal. Actrița are 69 de ani și este aproape neschimbată. Însă, fotografiile pe care le-a postat recent pe Instagram i-au speriat pe fani pentru că Jane arată îmbătrânită cu cel puțin zece ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Explicația este una simplă, însă: Jane și-a schimbat look-ul pentru un nou rol. Potrivit site-ului Hollywood Life, actrița se află în Sydney, unde filmează pentru filmul Rubys Choice, iar personajul pe care îl interpretează a făcut-o să își vopsească părul gri.

https://www.instagram.com/p/CDMT3XJH9Xn/?utm_source=ig_embed

În producția pentru care filmează acum, regizat de Michael Budd, Jane joacă rolul principal. Filmul urmărește povestea unei adolescente care este nevoită să își împartă dormitorul cu bunica sa (Jane Seymour), care suferă de demență. Cele două trec printr-un adevărat carusel de sentimente, de la respingere la iubire.

https://www.instagram.com/p/CDNRMsyH35t/?utm_source=ig_embed

Acest nou look al lui Jane Seymour, îmbătrânită din machiaj și cu părul alb, este total neașteptat pentru fanii săi. Chiar și așa, însă, frumusețea naturală a actriței se vede în spatele acelor riduri create artificial.

Incredibil cât de bine arată în costum de baie, la 69 de ani

În anii 90, toți bărbații planetei erau îndrăgostiți de Jane Seymour, alias Dr. Mike, în timp ce femeile suspinau la fiecare apariție a faimosului Sully, interpretați magistral de către Jane Seymour și Joe Lando, deveniți peste noapte sex simboluri. Iată însă că, nici la 22 de ani distanță, cei doi actori nu și-au pierdut din farmec, și în special Jane Seymour, care, la 69 de ani, arată spectaculos. Nu degeaba Joe Lando a fost îndrăgostit de ea și în realitate!

La 69 de ani, Jane Seymour a făcut un pictorial pentru Playboy si nu se sfiește să se fotografieze în costum de baie și apoi să posteze pozele pe contul ei de Instagram, unde are un adevărat fan club.

A fost Dr. Quinn timp de cinci ani

La vârsta de 31 de ani a câștigat primul său Glob de Aur pentru rolul din East of Eden. De-a lungul carierei sale, Jane a fost nominalizată de opt ori la Globurile de Aur și de cinci ori la premiile Emmy. Însă rolul care i-a adus celebritatea a fost cel din serialul Dr. Quinn, Medicine Woman în care a jucat din 1993 până în 1998, potrivit Elle.ro. Apoi, cariera sa a continuat, aceasta fiind distribuită în mai multe filme printre care și The Wedding Crashers, Blind Dating, Wake sau Austenland.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton