Boala rară de care suferă Megan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

 Dumba Gabriela
.

La un moment dat, Megan Fox a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume. Cu trăsături invidiate de milioane de femei din întreaga lume, puțini ar crede că actrița are frustrări legate de aspectul fizic. Iată că un defect a degetelor este motivul pentru care Megan își ascunde mâinile la ședințele foto!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Megan Fox nu face un secret din asta și a declarat că suferă de Branhidactilie. Însă, chiar dacă persoanele din jurul ei îi știu oful, actrița din Transformers își ascunde degetele mari de la mâini pentru că urăște felul în care arată. Branhidactilia înseamnă că ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, iar unghiile de la aceste degete au un aspect neobișnuit.

Hipocrate a fost cel care a descris pentru prima dată aceasta malformație a degetelor, de unde si numele acestui fenomen – Hipocratismul digital. Astfel, încă din antichitate, degetele hipocratice au fost asociate unor afectiuni pulmonare, cardiovasculare, neoplazice, infectioase, hepatobiliare, mediastinale, endocrine si gastrointestinale, potrivit divahair.ro.

Megan-Fox-5Megan-Fox-5

În hipocratismul digital unghiile au un aspect bombat, iar tesuturile sunt hipertrofiate. Buricul degetului poate uneori sa doara, iar degetul ia forma unui băț de tobă sau a unei spatule.

Din pacate nu exista un tratament pentru aceasta deformare a degetelor. Exista doar tratarea afectiunii de fond, diminuandu-se astfel hipocratismul.

Nu doar actrița Megan Fox se confruntă cu această afecțiune – „clubbed fingers”, asa cum se numeste aceasta malformatie in engleză, ci și actrița Leighton Meester, cunoscută datorita rolului din serialul „Gossip Girl”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton