O mai ții minte pe Narcisa Suciu? Ce face și cum arată la 10 ani de când s-a mutat în Finlanda

 Dumba Gabriela
.

De aproape zece ani, Narcisa Suciu locuiește în Finlanda, împreună cu soțul și fiica ei și chiar dacă s-a adaptat temperaturilor scăzute de acolo, încă mai ia în calcul să revină în România. Însă, dacă și-ar convinge soțul finlandez să se mute cu ea în țară, n-ar mai vrea să locuiască în București, ci ar alege Timișoara pentru că acolo locuiește mare parte din familia ei.

3-61458783-1280×7203-61458783-1280×720

Narcisa Suciu a plecat în Finlanda când fiica ei era în clasa a cincea. Acum, Daria are 21 de ani și studiază artele plastice la Helsinki. Motivul pricipal pentru care cele două s-au mutat din România l-a reprezentat căsătoria cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. Al doilea motiv a fost sistemul de învățământ, despre care citise că este cel mai performant din lume.

„Am văzut-o pe fiica mea transformându-se. Pentru că noi când am plecat era în clasa a 5-a şi acolo tot în clasa a 5-a ne-am dus direct, adică nu a pierdut niciun an şi am văzut cât de greu s-a dezvăţat de tot ce învaţase aici, începând de la cele mai simple, dar de fapt importante lucruri pentru cei dei aici, de genul «tu nu-i spui doamnei altfel decât doamna învăţătoare», iar acolo toţi îi spuneau «mie imi spui pe nume»”, a povestit Narcisa Suciu la „Răi da’ buni”.

Narcisa Suciu nu se opune total ideii de a se muta în România, mai cu seamă că încă primește multe invitații de a cânta la diverse evenimente din țară, dar nu ar lua în calcul Bucureștiu, ci Timișoara.

„Eu mă simt acasă peste tot. Asta cu graniţele fizice n-o mai simt de foarte multă vreme, de când m-am învăţat că e ok să mergi cu avionul şi că e sigur şi că nu e nicio problemă. Dacă mi se face dor de un loc mă urc în avion şi am plecat”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton