Meghan Markle poartă la gât două lănțișoare cu semnele zodiacale ale lui Harry și Archie. N-o să crezi cât de ieftine sunt!

 Oana Pantazi
.

Misterul celor două lănțișoare pe care le-a purtat recent Meghan Markle simultan a fost lămurit. Ducesa de Sussex le-a adus un tribut emoționant soțului și fiului ei, având la gât semnele zodiacale ale lui Harry și Archie!

De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a primit nu doar titlul de ducesă, ci și pe cele de trendsetter, style icon și, mai nou, influencer. Drept urmare, fiecare mișcare a fostei actrițe este atent monitorizată atât de către presă, fanii ei, cât și de fashioniste. Recent însă, Meghan a uimit prin alegerea făcută – Ducesa de Sussex a purtat la gât două lănțișoare cu medalion, ceea ce, poate, unora li s-a părut cam prea mult.

Iată însă că, în cele din urmă, misterul a fost dezlegat. Nu era vorba despre niște bijuterii scumpe, așa cum s-au grăbit unii să afirme, convinși că Meghan a comis o „aroganță”, ci despre niște lănțișoare din aur de 10 karate cu medalion reprezentând semnele zodiacale, de la un brand puțin cunoscut din Toronto, Canada, unde fosta actriță a locuit pe vremea pe când filma pentru serialul Suits.

Bijuteriile lui Meghan Markle, doar 238 de dolari!

În timpul vizitei la Broom Farm Community Centre, din Windsor, de săptămâna trecută, alături de Prințul Harry, Meghan a fost, ca de obicei, în centrul atenției, iar fanilor ei nu le-a scăpat faptul că la gâtul Ducesei puteau fi observate delicatele lănțișoare. Talismanele Shirley și Vanessa Coin zodiac pe care Meghan a ales să le poarte reprezintă semnele zodiacale ale lui Harry (Fecioară) și Archie (Taur), iar prețul acestora este unul mai mult decât accesibil: 79$ și, respectiv, 159$.

Că cele două talismane și-au exercitat magia e mai mult decât limpede, cu atât mai mult cu cât pe website-ul unde se găsesc  bijuteriile stocul a scăzut deja simțitor…

Foto: Hepta

Meghan Markle poartă la gât două lănțișoare cu semnele zodiacale ale lui Harry și Archie.Meghan Markle poartă la gât două lănțișoare cu semnele zodiacale ale lui Harry și Archie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton