O cunoscută artistă spune că a făcut două avorturi, dar nu are regrete! Care este motivul

 Oana Pantazi
.

Să renunți la o sarcină de bunăvoie, în timp ce alte femei se chinuie cu fertilizări in vitro ani de zile, nu e ceva tocmai moral și nici normal… Dar iată că o artistă celebră a făcut asta dintr-un motiv pe care alții l-ar considera o dovadă crasă de egoism!

Cunoscuta actriță Alyssa Milano, acum în vârstă de 46 de ani, a povestit recent despre decizia de a face două avorturi, despre care, paradoxal, deși le-a considerat devastatoare, susține că nu are regrete, chiar dacă, la vremea respectivă – în 1993 – actrița se afla într-o relație serioasă.

 Alyssa Milano, care abia trecuse de 20 de ani în perioada aceea și tocmai terminase filmările pentru „Who’s the Boss?”, a spus că a știut că nu era pregătită să fie mamă, cu atât mai mult cu cât era la începutl carierei. „Am ales. A fost alegerea mea. Și a fost, cu siguranță, alegerea potrivită pentru mine”, a spus actrița.

„Am luat decizia corectă de a pune capăt sarcinii”

Din nefericire, Alyssa a rămas însărcinată de două ori, în pofida faptului că folosea anticoncepționale. „Nu a fost o alegere ușoară. Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar era un lucru de care am avut nevoie”. Actrița a recunoscut că nu a depășit ușor momentul: „A fost devastator. Am fost crescută în credința catolică și am intrat deodată în conflict cu credința mea. O credință care, mi-am dat seama, le dădea doar bărbaților puterea de a decide ce e bine și ce nu”.

Apoi, Alyssa a povestit că a rămas însărcinată la doar câteva luni după primul avort. „Am făcut tot ce am putut pentru a preveni sarcina și tot am rămas gravidă, deci am luat din nou decizia corectă de a pune capăt sarcinii”.

„Nu aș fi avut cariera”

Milano a spus că privește în urmă fără niciun regret. „Nu i-aș fi avut pe copiii mei – Elizabeth (4) și Milo (7) – superbii, perfecții, iubitorii și indiscreții mei copii, care au o mamă care a fost foarte, foarte pregătită pentru venirea lor pe lume. (…) Nu aș fi avut cariera. Și nu l-aș fi cunoscut niciodată pe extraordinarul meu soț, David, a cărui dragoste statornică și incomensurabilă mă susține în aceste vremuri grele”, a declarat actrița.

Alyssa Milano, în 2019Alyssa Milano, în 2019

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton