Psihologia seducției! Cum trebuie să te îmbraci ca să fii atrăgătoare pentru un bărbat

.

Se spune că, prin haine, femeile trezesc invidia altor femei și pasiunea bărbaților. Ei bine, chiar există o psihologie a seducției legată de aspectul vestimentar!

Vrei să mergi la cumpărături însoțită? Mai bine ia un prieten, iubitul ori te duci singură și le trimiți poze din cabina de probă.

De ce? Pentru că femeile și bărbații percep foarte diferit hainele! Și dacă vrei să fii atrăgătoare pentru un bărbat anume (sau mai mulți) e cazul să te îmbraci astfel încât să-i trezești lui simțurile, nu invidiile colegelor de serviciu.

Bun, ține cont mereu că e indicat să fugi de imprimeurile grele. Bărbații sunt vizuali și simpli!

Vei da lovitura cu o croială care te avantajează, dezvăluie și ascunde trupul în același timp, materialul având o singură culoare.

Citește și:

Ceartă în cuplu? 5 comportamente obligatorii care vă pot salva relația

Suferința din dragoste dă dependență! Cercetătorii îți spun cum te sabotezi singură

Ține cont că bărbații se uită la sâni, fund și picioare, pe care caută să le ghicească prin haine. Știi cum e trailer-ul la filme? Ei, așa e bine să fie și hainele. Să arate ceva, dar nu tot!

Nu te umple de accesorii, bărbații nici nu le bagă în seamă. Păstrează-le la minim și banii pe care i-ai fi dat pe milioanele de accesorii îi poți investi smart în haine sau încălțăminte.

Legat de încălțăminte nici nu mai e cazul să insistăm pe ceva ce știi și tu deja: tocurile sunt obligatorii, la fel ca hainele mulate!

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton