Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea: „A fost armata pe care n-am făcut-o!”

 Dumba Gabriela
.

De aproximativ 10 ani, Adrian Văncică îi dă viață bețivului Celentano din Las Fierbinți, dar puţină lume ştie că în urmă cu 17 ani, actorul a locuit un an de zile în Coreea de Sud. Văncică a muncit într-un parc de distracţii de acolo şi spune despre meseria cu pricina că a fost armata pe care nu a făcut-o.

Adrian Văncică, Celentano din Las FierbinţiAdrian Văncică, Celentano din Las Fierbinţi

La 25 de ani, Adrian Vâncică îşi încercase norocul în actorie, dar nu avea gloria de astăzi, câştigată în urma rolului Celentano din Las Fierbinţi. Actorul, care acum are 42 de ani, a fost nevoit să plece din ţară pentru a-şi câştiga existenţa.

Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România.

În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede', a povestit Adrian Văncică la Rock FM. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton