A cincea a fost cu noroc! Cum arată actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. E o frumusețe cu 26 de ani mai tânără

 Oana Popoiag
.
Călin Popescu Tăriceanu soțieCălin Popescu Tăriceanu soție

Pe Călin Popescu Tăriceanu îl așteaptă o toamnă de foc în calitate de candidat la alegerile prezidențiale, dar nici trecutul amoros nu a fost unul lin. După patru mariaje eșuate, politicianul și-a găsit fericirea în brațele unei femei cu 26 de ani mai tinere, Loredana Moise. Bruneta este o frumusețe.

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la președinția României, are un trecut amoros demn de romane. Între primul mariaj, ce a avut loc în 1976 și cel mai recent, din 2013, politicianul a trăit cât alții într-o viață.

Cu ce se ocupă cea de-a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu

Din 2013, Călin Popescu Tăriceanu, în vîrstă de 67 de ani, este căsătorit cu Loredana Moise, cea care un an mai târziu i-a oferit și un băiețel. Bruneta cu 26 de ani mai tânără decât politicianul lucrează ca designer vestimentar și, deși din declarație de avere reiese că nu posedă sume fabuloase, evident că banii nu sunt o problemă în familia politicianului.

După patru mariaje eșuate, cel de-al patrulea, cu Ioana Tăriceanu, încheindu-se de-a dreptul furtunos, iată că al cincilea pare cu noroc.

'Este prietenul meu, este un tată minunat, un soț devotat familiei, este un soț pe care îl iubesc. A fost dragoste la prima vedere. Eu țin foarte mult la discreție și la bunul simț. Cred că doamnele din spatele bărbaților puternici să îi susțină din spate. Nu mi se pare normal ca noi să ne amestecăm pe scena politică. Eu prefer să îl susțin pe Călin de undeva din umbră. Este un om activ și eu îi sunt alături. Soțul meu este gurmand și cred că cel mai mult îi plac bamele. Îi plac șnițelele, ciorba de burta reteta traditionala și dulcele. Soțul meu face cea mai bună dulceață' , și-a lăudat Loredana Moise, actuală Tăriceanu, soțul la Antena 3.

Foto: Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton