Nu se ferește de intervențiile estetice! Cum își întreține Teo Trandafir tenul tânăr, la aproape 50 de ani!

 Dana Enache
.

Intervențiile estetice au fost mereu un subiect tabu, pentru ea, chiar dacă este un client fidel al acestor proceduri de ani buni. Noi am aflat care e ultimul tratament estetic pe care l-a făcut Teo Trandafir, pentru a reuși să steargă câțiva ani de pe chipul ei.

S-a speculat ani la rând că ar fi client fidel al clinicilor de medicină estetică, ba chiar au fost publicate chiar și poze tip paparazzi cu ea, intrând în astfel de cabinete. Înă Teo a refuzat cu înverșunare să vorbească despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut la nivelul chipului, semn că acesta a fost un subiect tabu, pentru ea. Totul până acum, însă, când Teo a recunoscut una dintre procedurile pe care le-a făcut pentru întinerirea tenului. Este vorba despre o nouă tehnologie medicală termo-mecanică, ce oferă rejuvenarea tenului, lifting nonchirurgical și tratează problemele estetie ale pielii, având efect imediat asupra atenuării ridurilor de expresie, dar și a celor profunde. Practic este una dintre cele mai eficiente proceduri invazive, la care au mai apelat și alte vedete dornice să fenteze vârsta. Așa reușește Teo, la apropape 50 de ani, să-și mențină tenul tânăr. Iar intervențiile estetice deja par că nu mai reprezintă un subiect chiar atât de sensibil, pentru ea.

Teo este pacient al medicului Florin Juravle

Teo este pacient al medicului Florin Juravle

Anda Adam, vizită la estetician înainte de Exatlon

Știm cu toții în ce condiții vitrege sunt nevoiți să reziste concurenții de la Extalon. Și, deși în timpul concursului a fost nevoită să se mulțumească cu o rutină rudimentară de îngrijire a tenului, Anda Adam și-a luat măsuri de precauție înainte să plece din țară. Mai exact, a dat fuga la cabinetul medicului estetician și și-a făcut o procedură similară cu cea la care a apelat Teo, pentru hidratare în profunzime și atenuarea ridurilor. Iar asta a compensat lipsa de îngrijire de care a avut parte timp de o lună, atât cât a rezistat la Exatlon.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton