Prințul Harry și Meghan Markle au ales aranjamentele florale de la nuntă

 Pirvu Cristina
.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales aranjamentele florale. Mai este puţin până la nunta din luna mai, dar toate detaliile încep să fie cunoscute de publicul larg. Decorațiunile florale vor fi făcute din plante locale care vor proveni din grădinile şi parcurile Palatului Windsor.

Decorul floral va fi realizat de creatoarea londoneză Philippa Craddock, care şi-a lansat afacerea în 2009 şi are printre clienţi Muzeul V & A, Christian Dior, Hermes, Lancome sau ediţia britanică a revistei Vogue.

Aranjamentele florale, realizate de Philippa Craddock, vor conține trandafiri albi, bujori, florile preferate ale lui Meghan Markle, şi degetariţe, precum şi ramuri de fag, mesteacăn şi carpen.

Dieta zilnică a lui Meghan Markle

La fiecare apariție a sa alături de Prințul Harry, Meghan Markle arată impecabil, iar asta dovedește nu doar că actrița are gene bune, ci și că este foarte atentă la ce mănâncă. Aceasta a povestit pentru revista Shape că îi place să mănânce pe cât de sănătos posibil.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton