Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională. Nicole Cherry a avut o medie mare, dar fiicele lui Adrian Minune...

 Miniosu Alexandra
.

Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională? Asta s-au întrebat fanii lor, de-a lungul timpului. Mai ales astăzi, 23 iunie 2022, când au fost afișat rezultatele de anul acesta de la Evaluarea Națională. Printre celebritățile care au avut o medie mare se numără Nicole Cherry și Radu Ștefan Bănică. Fiicele lui Adrian Minune, Carmen și Adriana, nu au avut însă prea mare noroc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională. Astăzi, 23 iunie 2022, au fost afișate rezultatele de la Evaluarea Națională de anul acesta. Cu siguranță, de-a lungul timpului, mulți au fost curioși să afle și ce note au luat vedetele sau copiii lor la această etapă importantă ce-i vizează pe elevii de la clasa a VIII-a.

nicole-cherry-2nicole-cherry-2

Acum câțiva ani, vedetele sau copiii lor au trecut prin mari emoții la Evaluarea Națională. Mulți dintre ei au obținut punctaje mari, cum ar fi Nicole Cherry, fiul lui Dan Bittman, Patrick, și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, numărându-se printre „premianți'. Situația nu a stat însă la fel și pentru fiicele lui Adrian Minune, căci se pare că nu au avut la fel de mult noroc.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat:”Ajută foarte mult la…”

Citește și: Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda:„Nu avea rost să mai aștept'. Reacția concurentei 

Citește și: David Popovici, declarații după ce a devenit dublu campion mondial la înot:”Un puști care înoată repede, un tip banal”

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:”În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte”

Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională

Nicole Cherry a trecut proba la Evaluarea Națională în anul 2017. Atunci, ea a fost admisă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, după ce a obținut note foarte bune. Potrivit fanatik.ro, media ei finală a fost de 8,25. În ceea ce privește nota de la admiterea la liceu, la proba de aptitudini, aceasta a fost 10.

Nici fiul cel mare al lui Ștefan Bănică nu s-a lăsat mai prejos! Radu Ștefan a susținut examenul de Evaluare Națională în 2016. Atunci, el a avut o medie de 8,15. În prezent, tânărul are deja o carieră de succes în lumea artistică, moștenind talentul de la tatăl său. E un actor îndrăgit și a făcut parte din diferite proiecte, cum ar fi „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

Carmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a susținut examenul acum 9 ani, în 2013. Se pare că artista nu a avut foarte mare noroc. Cântăreața a obținut nota 5,4 la matematică și 7, 55 la limba și literatura română, mai scrie sursa citată.

Nicole Cherry a avut o medie mare, dar fiicele lui Adrian Minune…

Adriana, fiica cea mică a artistului, a susținut Evaluarea Națională câțiva ani mai târziu, după sora ei, Carmen. Aceasta a obținut note și mai mici. A luat atunci 3,50 la matematică și 6,40 la limba română. Media finală a fost de 4,95.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, s-a descurcat excelent la Evaluarea Națională, în 2017. La acea vreme, tânăra a obținut o medie generală bună, de 8,62.

Patrick, fiul lui Dan Bittman, rezultat excepțional la Evaluarea Națională

Un rezultat deosebit de bun a avut și fiul lui Dan Bittman. Patrick și-a făcut tatăl mândru, având o medie de 9,42 la Evaluarea Națională, acum câțiva ani. Atunci, el a obținut 10 la matematică, iar la română 8,85.

Nici Ioana Petric, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, nu a stat mai rău. Vedeta a susținut Evaluarea Națională în anul 2004, atunci când exista încă denumirea de Capacitate. Aceasta a obținut media de 9,80 și s-a înscris la un liceu prestigios din Cluj-Napoca.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton