Bubu Cernea devine producător muzical la Vocea României: „Sunt foarte încântat că...”

 Borcilă Andreea
.

Bubu Cernea devine producător muzical la Vocea României. Tânărul are succes nu doar în plan personal, căsătorindu-se recent cu actrița Elena Mogîldea, ci și profesional. El a fost cooptat, recent, în echipa uneia dintre cele mai urmărite show-uri de talente de la noi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bubu Cernea a evoluat în anul 2022 atât în plan personal, cât și profesional. El s-a căsătorit recent cu Elena Mogîldea, actrița din celebrul serial Adela, marca Antena 1. Tot acum, tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost cooptat în echipa de la Vocea României, emisiunea care a ajuns la cea de-a zecea ediție și care se va difuza la PRO TV din toamnă.

bubu-cernea-2bubu-cernea-2

Bubu Cernea și trupa lui le acompaniază pe cele mai cunoscute artiste de la noi, cum ar fi Inna, Irina Rimes și Alina Eremia.

Citește și: Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea:”Îi mulțumesc Domnului pentru…”

Citește și: Crina Mardare, mesaj emoționant pentru fiul ei, după ce s-a însurat:”Bubu Cernea și Elena Mogîldea, voi…”

Citește și: Ioana Ginghină și fiica ei împart aceleași haine:”Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste” / EXCLUSIV

Citește și: Lili Sandu și Silviu Țolu au viziune diferite în legătură cu nunta:Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el' / EXCLUSIV

Bubu Cernea devine producător muzical la Vocea României

Bubu Cernea s-a căsătorit, recent, cu femeia pe care o iubește de patru ani, iar în plan profesional, totul merge conform planurilor. Tânărul a făcut parte din producții românești celebre, cum ar fi Pariu cu viața, LaLaBand și O nouă viață, iar acum a venit rândul să facă parte din emisiunea Vocea României, ca producător muzical. Totul se întâmplă în cea de-a zecea ediție a show-ului de talente. El va cânta inclusiv live la Vocea României de la PRO TV.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns și aici, la Vocea României, sunt foarte încântat că lucrez alături de colegii mei, cu care colaborez de ani de zile, fără de care n-aș fi putut să fac acest proiect: sunt cu Cristi și Andrei Comaroni, Radu Toacă, Leo Croitoru. Eu și Cristi am colaborat și la „Roată Norocului”, de la Kanal D, iar acum suntem aici, la Vocea României.', a declarat Bubu Cernea, în exclusivitate, pentru Click!.

„M-am și căsătorit după patru ani de relație. Toate lucrurile merg foarte bine, sunt recunoscător. Ne înțelegem foarte bine, avem în comun faptul că amândoi avem legătură cu muzica și serialele în care am jucat amândoi. Am făcut cununia civilă și nuntă adevărată o să o facem la anul, acum am făcut doar o petrecere mică”, a mai continuat artistul, pentru aceeași sursă.

Primele declarații după nuntă

Elena Mogîldea a dat primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea. Bubu Cernea, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela. Cei doi și-au unit destinele la un centru de eveniment din pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal, într-un decor de poveste. Printre invitați s-a numărat și producătoarea Ruxandra Ion, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, Alina Eremia, Cristina Ciobănașu și Irina Rimes.

‘Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea Soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții! A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături! Vă mulțumesc, @crinamardarem și @cerneamisu că ați crescut un băiat atât de minunat! Vă mulțumim, Polina și Nicolae că ați crescut o fată atât de minunată!’, a scris Elena Mogîldea pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton