Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună la un an și jumătate de la divorț: "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Noemi nu a lipsit de la petrecerea surpriză pe care prietenii lui Mihai Mitoșeru au pus-o la cale cu ocazia zilei de naștere a prezentatorului TV. Mitoșeru a împlinit 46 de ani, iar femeia cu care a împărțit 13 ani din viață și-a dorit să-i fie alături. Mai mult, Noemi are numai cuvinte frumoase de spus la adresa fostului soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat în urmă cu un an și jumătate, după o căsnicie de 13 ani în care au mai existat unele neînțelegeri. Și de data aceasta, prietenii cuplului credeau că este doar o toană de moment și se vor împăca. Unii încă mai cred acest lucru, mai cu seamă că foștii soți au păstrat o frumoasă relație de prietenie.

25157947-1746342088734079-9081740431212856405-n25157947-1746342088734079-9081740431212856405-n

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul.

Mi se pare ciudat să vorbesc după atâta timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească.

Sunt sigură că ușor-ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorința pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea', a declarat Noemi în emisiunea „Teo Show' de la Kanal D.

Citește și: Ce greutăți a avut Camelia Potec în carieră:„Putea să mă dărâme, dar m-a ambiționat…

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când nu mai joacă în seriale TV

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc

Cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată într-o ținută deschisă la culoare, Noemi a dezvăluit că ea și Mihai Mitoșeru au rămas buni prieteni după separare.

„Sunt aici pentru că eu cu Mihai am avut o relație foarte frumoasă și e păcat după atâția ani să nu rămânem prieteni.

A fost o relație frumoasă, nu știu dacă voi mai avea vreodată o relație așa intensă cum am avut cu Mihai, nici nu mă gândesc, chiar am avut o viață foarte frumoasă alături de el', a mai spus ea.

Pe de altă parte, Mihai a dezvăluit că încă nu și-a găsit fericirea. „Nu sunt fericit acum, dar o să fiu', a declarat el.

Camelia Mitoșeru, supărată că fiul ei a divorțat de Noemi

Pe Camelia Mitoșeru o doare în continuare că acesta a divorțat, însă speră să își găsească fericirea în brațele altei femei. Mult timp, mama lui Mihai a sperat că acesta se va împăca până la urmă cu Noemi, pe care a considerat-o tot timpul copilul ei și nu noră.

„Să dea Dumnezeu să fie bine, să fie sănătos și dacă Noemi nu îl mai iubește, să îl iubească altă fată. Îmi pare rău pentru că s-a ajuns aici, eu am ținut foarte mult la Noemi, am considerat-o fata mea și mă doare sufletul, pentru că îi văd cum se îmbrățișează, cum se pupă, cum ea vine la onomastica lui, el, la onomastica ei.

Să dea Dumnezeu să își găsească și ea un suflet bun și el la fel, pentru că are o vârstă.

Îmi doresc un nepot de la el, trebuie să aibă un copil, pentru că eu o să dispar și trebuie să nu fie singur pe față pământului. (…) Mă doare, numai mama să nu fii, mă doare pentru amândoi. Mihai e totul pentru mine', a povestit aceasta.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat la notar în luna octombrie 2019, speculându-se drept motiv refuzul lui Noemi de a face copii.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton