O tânără și-a arătat sânii în totalitate, pe covorul roșu de la Cannes. Gafă sau intenție?

 Dumitrache Medeea
.

Primele vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes. Printre numele cunoscute, la festivalul de film au apărut și alți invitați. O tânără necunoscută pare că a vurt să șocheze după ce și-a arătat sânii pe covorul roșu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes. O tânără necunoscută a atras atenția tuturor în momentul în care și-a arătat sânii la celebrul festival de film.

cannes1cannes1

Fotografii au reușit să o surprindă în toată splendoarea atunci când tânăra a ridicat mâinile în încercarea de a poza artistic. Dar oare a fost greșeală sau intenție?

Gafă la Cannes…sau poate intenție

Tânăra care a atras atenția tuturor fotografilor purta un top scurt și o fustă lungă. În momentul în care a ridicat mâinile pentru fotografii, actrița și-a lăsat sânii la vedere.

Citește și: Radu Muntean revine la Cannes cu noul lui film, Întregalde:

Citește și: Andreea Mantea a fost înlocuită la emisiunea Se Strigă Darul, de la Kanal D.

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:

Întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este: a fost o gafă sau asta a intenționat să facă? Tânăra nu s-a arătat rușinată de incident, ci a continuat să pozeze cu lejeritate.

Tânăra ar fi avut sânii acoperiți cu benzi dublu aderente, însă nu au fost de mare ajutor.

Indiferent de intenția tinerei, cu siguranță criticii de modă nu ar fi de acord cu o astfel de ținută, Festivalul de Film de la Cannes fiind unul elegant.

Istoria se repetă

Un incident asemănător s-a întâmplat, tot la Festivalul de Film de la Cannes, în anul 2018. La acel moment, o actriță asiatică a purtat o rochie cu țesătură transparentă în partea de sus și a renunțat la sutien.

Vedeta a întors toate privirile, iar fotografii au îndreptat toate aparatele spre ea. La acea vreme, criticii de modă au dat un verdict negativ pentru acea ținută.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton