Nicoleta Nucă și iubitul ei vor nuntă cu doar 15 invitați și fără nași: "Nu vrem să facem business din nuntă" / EXCLUSIV

.

După 4 ani de relație și o cerere în căsătorie emoționantă, care a avut loc anul trecut la Istanbul, cântăreața Nicoleta Nucă și iubitule ei, toboșarul Alex Ursache, își doresc o nuntă atipică. Evenimentul va avea loc în Italia, posibil anul viitor. Nicoleta Nucă și iubitul ei vor nuntă cu doar 15 invitați și fără nași.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși îndrăgostiții sunt obișnuiți să fie în lumina reflectoarelor, când vine vorba despre evenimentele importante din viața lor își doresc intimitate. Așa se face că intenționează să se bucure de cea mai frumoasă zi din viața lor departe de țară și doar alături de câțiva invitați.

,,Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi', a declarat, pentru VIVA!, Nicoleta Nucă la avanpremiera filmului „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei'.

nicoleta-nuca-artistanicoleta-nuca-artista

Deși cererea în căsătorie a avut loc anul trecut în august, Nicoleta și iubitul ei nu au demarat pregătirile pentru eveniment, asta dacă nu cumva viitorul soț îi pregătește o surpriză de proporții, așa cum s-a întâmplat și când i-a dăruit inelul. Prin urmare, artista știe doar că nunta va avea loc în Italia. Îndrăgostiții nu au de gând să desemneze un cuplu de prieteni apropiați care să-și asume rolul de părinți spirituali la oficierea căsătoriei.

Încă suntem nehotărâți dacă în general ne dorim nași sau nu, pentru că suntem bine merci așa. Probabil că la ortodocși nașii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocși. Suntem creștini baptiști. Din câte știu nu este obligatoriu să ai nași, cel puțin la noi. Nunta va fi la anul dacă ne ajută Dumnezeu și dacă reușim să ne organizăm cu toate , dacă nu, când va fi momentul potrivit. Nu ne grăbim în privința asta. Nu suntem genul să punem presiune pe noi sau pe oamenii din jurul nostru. Vreau să facem nunta așa cum ne dorim, acolo unde ne dorim, și cu oamenii pe care îi dorim alături. Evenimentul va avea loc pe insula Capri sau poate în nordul Italiei, undeva la Lago di Como, dar în Italia în principiu, cred că este cea mai îndrăgită variantă pentru noi', a declarat artista pentru VIVA! În privința vestimentației pentru ziua cea mare, Nicoleta își dorește să poarte o rochie comfortabilă și să aibă neapărat un voal cât mai lung.

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți: „Suntem amândoi temperamentali”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Citește și: Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO: „Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!”

Citește și: Robert Turcescu, scuze pentru Nadia Comăneci, la 9 ani de când a numit-o „cerșetoare”: „Un moment de revoltă”

Cererea în căsătorie a avut loc pe barcă

Iubitul ei, Alex Ursache a reușit să își pună în practică planul secret și să-și surprindă jumătatea cu o cerere în căsătorie care a emoționat-o până la lacrimi. Deși sunt de ani buni împreună și un astfel de moment era previzibil, Nicoleta nu s-a așteptat că o simplă vacanță se va transforma în cea mai frumoasă amintire.

De obicei, noi femeile avem intuiție în anumite privințe. Eu am fost cea mai lipsită de intuiție de data asta. Efectiv nici cea mai vagă idee nu aveam că se va întâmpla. Cererea în căsătorie m-a luat foarte tare prin surprindere, la modul că am rămas un pic șocată. M-am emoționat, mi s-au umezit ochii, a  fost un lucru pe care mi l-am dorit și cu siguranță visam să vină la momentul potrivit și așa s-a și întâmplat. Eram într-o mică escapadă la Istanbul, este unul dintre orașele noastre preferate. S-a întâmplat acolo, frumos, la apus, pe o barcă, lângă Turnul Kiscalesi. A fost un moment foarte frumos', ne-a povestit ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton